Část 62.

1.9K 115 0
                                    

Na vzájem jsme se koukali do očí a usmívali jsme se.Taky netancuješ špatně Blair!Za to mohou kurzy jak se chovat  a tancovat jako dáma chodím na ně od 9 let.!!!!.........No na to že už na to chodíš tak dlouh si zapoměla že v tom tanci by měla přijít i otočka!.Jo ,ale ty  mě vedeš Justine.!

Otočil mě já podtočila pod jeho rukou a  jen co jsem se vracela k němu jsem si i v té rychlosti i tak všimla Justinovích špulicích rtů.Když jsem byla u něj naše rty se spojili a začal mě dost vášnivě líbat......tentokrát ani nečekal jestli ho do mé pusy pustím prostě se tam dostal sám.

Začala jsem spolupracovat.Rukama mi ze zad pomalu sjížděl na můj zadek kde ho začal mačkat což mě slušně řečeno dost razrajcovalo..........,ale já chtěla aby on na ten zažitek semnou nezapoměl kdo ví co se může stát.

Pomalu jsem mu vyklouzla z pusy a začala jsem ho mirně kousat do jeho spodního rtu což ho nutilo se hýbat.!

Začal mě slikat leginy pomalu šel až dolů kde mě z nich dostal a když šel nahorů zastavil se u mého zadku kterej zas pevně sevřel..Když šel na horů zastavil se u mého krku kde mi věnoval dalších několik polibků celé mé tělo se zachvělo blahem.

Chci tě Blair............a chci tě hned už se nedokážu udržet!Pošeptal mi do ucha a mě naskočila znovu husina blo to jak bodnutí nožem ale přijemný bodnutí.Já ho chytla za hlavu a pomalu mu rukou sjela po tváři.Já to chci taky Justine.!

Vysadil mě a u toho držel pevně můj zadek a znovu se dostal do mích ust kde začala jazyková bytva.!Pomalu mě nesl až k postely kde mě na ní položil.!

Sundala jsem si svetr kterej jsem odhodia z postele tak jsem tam seděla na postely jen ve spodním prádle a koukal na Justina který si sundal svoje tričko a pomalu se sunul až ke mě šel od mého pupíku kde mi dával své jemné a hřejivé polibky který mě nutili hejbat se ..............když se dostal znovu do mé pusy byl jiný byl hodně vašniví skora až drsný ale pořád si nechával svou jemnost.

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat