Část 41.

2.2K 110 1
                                    

Co tu Chceš?!Chtěla jsem se zeptat jestli tu nemáš ještě kousek toho obvazu?!Proč?!Na co by mě měl být obvaz.....Chci si to převázat.!Dole ve stolku tam má být ještě zbytek to t bude stačit.!

 Musel jsem se koukat ,jak se s tím obvazem pere bylo to vtipný dokonce to bylo vtpný až jsem se musel zatlemit.Šel jsem do vnitř kde jsem si k ní klekl a začal jí obvazovat ruku.!Já bych to zvládla sama!!Jo to jsem vyděl!!

Z pohledu Blair: koukala jsem se na něj a koukala na všechny pohyby když to měl obvazaný posadil se vedle mě a dodělal na obvazu uzel a mašlíčku.!Vážně udělal si tam mašličku?!

Jo povedla se mi?!Zakroutila jsem očima a zasmála jsem se.............vážně mi připomíná počasí někdy se s ním dá bavit někdy se chová jako debil a někdy se chová normálně jako by ani vrach nebyl............;boužel vždycky udělá něco čím bych ho nejraděj zastřelila ,ale uznávám že se někdy chová normálně.

Bolí to furt?!Jo když to furt držíš?!Koukl se na mojí ruku a pomalu po ní sjel............pak jí konečně pustil.

Já si vzala deku a přikryla se s ní.!Justin šel znovu na balkon kde nějakou chvílu zůstal já zatím usnula ,ale probudil mě jen co si lehl na postel a madrace se prohla.!Otočila jsem se a mi tělo bylo rovně a mířilo ke stropu.!

Probudil jsem tě ?!Jo ,ale nevadí stejně by mě za chvíli probudil smrad a kouř...............proč kouříš před spaním?!Je to dobrej relax než jdu spát.?!Ty si někdy kouřila nebo máš plíce čístý?!Jednou když mi bylo 15 nechala jsem toho?!Proč ?!Kvůli škole ?!Kde seš na škole?!tet jsem dodělávala maturitu a příjmuli mě na pravnickou školu v New Yorku!!

Tak ,že budeš pravník?!No to nevím na školu dost seru navíc jsem tam musela nastoupit už před 3 týdnama a vlastně jsem ani nikdy nechtěla být pravníkem.!A čím chceš být.!Já nevím život je kratkej a já bych ho měla strávit v kanclu a nebo v soudní síni a hádat se z lidma......ne díky!

Čím by si byl ty kdyby.................víš co!!Taky nevím matka ze mě chtěla mít doktora ,ale já nejsem na bilí plaště.!Seš radši na zbraně.!Koukla jsem na něj a jeho obličej nebyl dvakrát pozbudivej asi ho sere když mu furt nadávám do vrahu atd.....

Hned jsem se pokoušela usnout abych se vyhla další debatě.!Lehla jsem si a koukala do zdi po pár minutách jsem naštěstí usnula.!

Z pohledu Justina: "Justine"Justinu" co je Herry přijel Paul a chce s náma mluvit!!Jo hned jdu!.!Kouknul jsem se na ní jestli furt spí.

Snad spí jinak je to dobrá herečka.!Když jsem sešel schody nikdo nevypadal pozbudivě všichni na gauči usínala  nedivím se v 5 hodin nechápu že to nemohlo počkat do odpoledne kdy obvykle stávám.!

Doufám že se vám bude část líbit a omlouvám se za chyby :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat