Část 85.

1.5K 97 4
                                    

Co?.......chceš mě snad utěšovat atd..........Blair prosím na tyhle ptákoviny nejsem!!"Ne Justine nechci tě utěšovat protože si myslím.................že pomáhat by se mělo lidem co to potřebují a co chtějí pomoc ,ale ty chceš nejspíš zůstat sám bez toho ,aby ti někdo pomohl bez toho aby jsi věděl že někomu na tobě záleží že tak že tě nechci utěšovat protože si myslím že by si mě ani neposlouchal..............protože nevím proč ,ale ty dokážeš poslouchat jen tu svojí hloupou teorii o tom jak city jsou pro slabí.!

A co jsou city Blair prosím vysvětli mi ten pojem!!?Nemám za potřeby ti to tu říkat když o ně nestojíš a navíc když nevíš co city jsou budeš vážně ubožák a slaboch......................nejdivnější na tom je že si celý život myslím že já jsem ta co nedokáže projevit city vždycky jsem vycouvala když šlo o něco víc.......,ale tet zjištuji že jsem na tom nebyla nejhůř že já si to aspon přiznala a věděla co pojem city znamenají!

Byla jsem připravená odejít z místnosti a taky bych odešla ,ale když jsem stala těsně u dveří a v ruce držela kliku hluboce jsem se zamyslela a někde tam uvnitř dost hluboko jsem věděla že mám na to ty city vyvolat a že se nesmím vzdát!

Kliku jsem pomalu a nejistě pouštěli  pomalu otáčela hlavu na něj koukal do země a hlasitě dýchal jako by chtěl do něčeho bouchnout.

Já se znovu koukla na dveře a znovu na něj  hluboce jsem se nadechla a párkrát jsem zatřásla hlavou a přímo šla rychlou chůzí za ním ......................kde jsem se neohlížela na nic jsem se neptala jen konala.........takovou rychlostí jsem propojila naše rty k sobě a dostala se do jeho pusy že nevěděl která bije ,ale i přesto spolupracoval já  jen pokračovala ve vášnivím libaním za účelem vyvolat v něm ,alespon malí náznak citů................,.............a jak jsem na něm byla přitiskla cítila jsem ,jak se jeho srdce rozbušilo.

Přestala jsem a odpojila se od jeho rtů vzala jsem jeho dlan a znovu jsem konala.......konala jsem tak že jeho dlan jsem přitiskla na jeho srdce......"Cítíš to...............to jsou city Justine a ubožáka z tebe nedělají!

Koukala jsem se mu hluboko do očí když jsem to říkala a konečně nebyl schopen nic říct  neříkal to své obvyklé neříkal nic byl ticho jediný co jsem slyšela byl jeho hluboký nádech a výdech.

Ruku jsem pustila z jeho srdce nadechla jsem se a odešla do koupelny kde jsem šla za účelem se mu vyhnout...........když jsem byla v koupelně opřela jsem se rukama o umyvadlo nadechla jsem se a pustila vodu abych si opláchla obličeji...........kvůli křiku, množství alkoholu , kouře a nedostatku spánku se mi začala motat hlava až jsem cítila že na mě jdou mdloby...........už jsem ani neviděla smyslně a cítila jsem že brzo skončím na kachličkách jsem se všech sil zařvala.

"Justine"!

Doufám že se vám část bude líbit  a omlouvám se za chyby  :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat