Část 82.

1.6K 93 3
                                    

Chodila jsem po místnost a zaposlouchávala se do dunící hudby u toho jsem do sebe házela panáky který chodil Cody dolejvat já než to dolil jsem už měla většinu v sobě.......když se mi začala motat hlava rozhlížela jsem se po místnosti a nemohla jsem si nevšimnout toho jak Justin kouká mohla jsem počítat kolikrát se na mě podíval ,ale bylo to těžký zvlášt smím při opílím mozkem..........nedokázala jsem spočítat ani panáky co jsem do sebe naházela zkrátka řečeno bylo jich hodně přešla jsem místnost protože jsem se v ustráni nudila a šla rovnou k vodnici kde jsem se nadechla nejvíc jak jsem mohla dokonce jsem se i zakuckala.

Chvíli jsem tam zůstala ,ale Justinovi pohledy mi byli nepříjemný a já měla chut se opít ani nevím proč zřejmě jsem chtěla zahnat chmury a zahnat problémy.

Vstala jsem a  svou opilou chůzi se snažila dobelhat do kuchyně kde  jsem se snažila pár minut otevřit ledničku povím vám když jste střiskaní a snažíte se zaměřit na jedno misto a otevřít ho je to dost těžký úkol.

Ale i tak po pár minutách se mi to povedlo a v lednici byla spousta chlastu mou pozornost upoutala plná flaška Jacka popadla jsem jí a svou nenápadnou chůzi jsem se snažila dobelhat do Herryho pokoje.

Z pohledu Justina: smál jsem se Codyho vtipu když jsem si všimnul dost nemotorný a opilí chůze Blair která upřimně vrážela do všeho co mohla a aby nestačilo měla sebou flašku Jacka kterou v ruce držela tak pevně že jsem se divil že jí nerozbila.......Ale i tak se snažila dobelhat bůch ví kam já vstal a snažil se jí nasledovat a snažil jsem se jít dál od ní a nenápadně jí sledoval.

Šla do Harryho pokoje pomalu jsem otevíral dveře a tam byla Blair nalezlá u okna jednou ruku se opírala o okna a druhou rukou klopila flašku do svého hrdla.

Blair myslím že chlastu stačilo.!ne to nestačilo Justine já to chci chci pít.!Proč?Protože proto nepotřebuju důvod nebo jo?!fajn Blair jdi od toho okna pojd spát.!!Ne počkej koukej.

Přitáhla si mě k sobě a svou rukou namířila na půlnočně osvětlené město.

Co se děje osvětlený město?!Ne jen osvětlený město Justine jsou tam lidi kteří mají den naplánovaný do sekundy kteří mají v plánu vejšku.......pak si najít partnera.........pak se s ním vzít........pak mít děti.......stárnout..........a umřít.............nic víc je k nevíře jednou z těch osob jsem byla i já a tet jsem rukojmí buch ví kde a spala jsem s klukem který neví co chce pro kterého jsou city sprostý slovo.

Koukal jsem na ní a jen se na ní nervozně a nechápavě koukal chci říct že má možná pravdu možná že jsem takovej ,ale stejně já že nevím co jsou city vím to moc dobře znám je a vím co nasleduje když city projevím.

Blair plácáš nesmysli protože si opilá!Možná že jsem opilá ,ale jsem dost střízlivá na to abych něco cítila a tet vůči tobě cítím zášt a možná i nenávist těžko říct.

Koukal jsem na to jak Blair odchází z místnosti u toho se motala a srazila vázu na zem ze stolu.

Já se koukal ven z okna a přemýšlel nad tím co řekla přišlo mě to od ní absurdní ,ale přeci jen jsem nemohl myslet na nic jiného než na její slova

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat