Část 11.

2.8K 146 1
                                    

Čekala jsem až se někdo zbudí čas jsem zabijela tak že jsem chodila po místnosti jsem a tam a nevěděla jsem co mám čekat to mě hned zastřelí nebo jinak zabijou!!Sedla jsem si na pytel brambor a postupně se mi chtělo spát sice to není moje postel ,ale i tak bych se chtěla na pár vteřit prospat........Ne Blair soustřet se na plán.!!

Z pohledu Justina:Probudil jsem se ještě za tmy kouknul jsem se na mobil a bylo půl 5 snažil jsem se ,ale usnout se mi znova nedovedlo!!Šel jsem si vyčistit zuby a oblíknout se vzal jsem si na sebe triko a na to mikinu a šel do kuchyně.!

Nebyl jsem první vzhůru byl tam už Herry a Jaden který taky dvakrát nevypadali že by spali.!Jak jses vyspal Justine?!Nic moc ?!

Ty si taky slyšel pláč?!Co o jakým pláči se to tu bavíš Herry?!Já a Jaden jsme celou dobu poslouchali pláč Blair!!

Já nic neslyšel!!Měli bychom jí zkontrolovat Justine?!Čím mín si ji budeme všímat tím líp pro nás!!Stejně se tam Justine jdem podívat !!Fajn já s tím nechci nic mít!!Fajn!!

Z pohledu Blair: Slyšela jsem odemykaní zámku a rychle jsem začala dělat ,že spím do ruky jsem vzala vonavku a říkala si ´to dám musím to dát....mám jen jeden pokus.!Herry vidíš spí!!Tak fajn vypadnem odsud !!

Herry sundej mikunu necháme jí tady!!Co proč tahle je moje oblibená nebudu jí dávat mikinu!!Ale no tak Herry nebut zlej a dej jí tu mikinu nic ti to neudělá.!Sereš mě Jadne.!Jo já vím a moc dobře!!

Polož to na ní.!Řekla jsem si tet nebo nikdy bylo to ,jak ve spomaleným zaběru ,jak se ke mě připližoval........rychle jsem vztala a bez čekaní jsem mu tu vonavku sříkla herymu do očí.

Běžela jsem ke dveřím a viděla toho druhýho chtěl mě chytit ,ale naštěstí jsem se rozpřáhla a mojí nohu měl v koulích dost silnej uder okamžitě se svalil na zem a já tak rychle běžela poschodech který jsem brala po dvou lapala po dechu a měla pocit ,že jsem konečně svobodná.!

Ale jen co jsem došlápla na poslední schod jsem se koukla za sebe nikdo nevybýhal a já se radovala,ale jen co jsem se koukla před sebe jsem  se přestala radovat když jsem nabourala do dalšího toho co jsem kousla oba jsme se svalili na zem koukala jsem mu do jeho hnědých očí a zas pocit ,jak ve spomaleným filmu ,.................ale on okamžitě reagoval a chytnul mě?!

Doufám že se vám část bude líbit :) :P A omlouvám se za chyby

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat