dějství 2 HELP ME : část 1.

1.4K 82 3
                                    

o půl roku později:

jmenovala jsem se Blair Summer Davis proč ten minulí čas?

Asi proto že to jméno nemá už význam vždy to pro mě byla vizitka k nafoukanosti,povrchnosti a to bylo mé já............proto jsem se nejspíš narodila do rodiny která mě rozmazlovala ,ale tet je to všechno pryč.................sedím tu v malém pokoji v posteli a píšu si deník protože bych se tu asi jinak zbláznila mé myšlenky mě přivádí k bláznění a proto píšu tento deník mé myšlenky jsou obvykle až děsivé jako z hororové filmu proč ptáte se?


Jelikož jsem se stala monstrem jako můj otec je to půl roku co mě má ve své moci a já si připadám jak gazela kterou dostal do spárů hrozivý lev.

Cítím se tak sama jako nikdy dřív pár dní co mě měl ve své moci jsem cítila že mám naději že promne přijde ten jehož jméno leží v mé hlavě a snad v každé části mého srdce ale neděje se stala jen snem po uplynutí jednoho měsíce to vypadalo spíše jak nekonečná doba a po dvou jsem nějak věděla že ten den kdy si mě ten kterého jsem milovala přijde vyzvednout a mi pojedeme do západu slunce.

Ale to vše skončilo třetí měsíc kdy jsem si už nemyslela ale věděla že nejspíš má ve svém pokoji nějakou jinou nějakou která taky byla jedné noci na špatném místě a tím se už jen plán na můj útěk stal jen fantazii nejhorší na tom všem je že čím déle jsem tady tak se fantazii stává i Justin.

Nejhorší na tom je že já ho nepřestala hledat proto jsem šplhla na tu nejmenší úroven stalo se ze mě monstrum s vražednýma zbraněma v ruce ...........


Ano jsem jednou z nich jsem vrah bojuji proti těm který nesnáším a přitom se už nepoznávám vypadám stejně ,ale cítím se jinak...............,aby ne zabíjím.........začalo to jen jako hledaní Justina ,ale tet je to jediná možnost jak nebít zavřená a být na pár minut volná i když se zbraní v ruce...............to jsem já nová Blair nová špatná Blair.


Z pohledu Justina: Už zas noční můra.....stále ta samá.........ta která mě snad už nikdy nenechá spát...........a nedivím se.

Doufám že se vám část 2 série bude líbit a omlouvám se za chyby :)písnička k lepší atmosféře :P


Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat