Část 2.

1.3K 82 8
                                    

Je to už půl roku a stále mě v noci nenechá spát myšlenka na ní.........je to jako kdybych ztratil něco cenného....................ten sen se opakuje stojím uprostřed nějaký louky všude jsou kytky jinak nikde nic jen jeden strom nahoře na kopci kde stojí ona v rudých šatech s rozpuštěnými vlasy čeká až přijdu k ní problém je že já nemůžu jako by mě to k ní nechtělo pustit jako kdybych stál u nějakého silového pole................furt čeká až přijdu blíž mává směje se ,ale nejdou skloní hlavu..................a zmizí...........a když se ohlédnu tak tam leží přímo přede mnou na kameni ................. s kamene teče krev nejhorší na tom je že krev se objeví i na mích rukou jako kdyby mé povědomí ječelo že je to všechno moje vina že je nejspíš mrtvá mojí vinou ,ale na tuhle možnost nechci myslet proto to rychlé probuzení.........křičená ze spánku.

I když se mi sen nelíbí je to jediný spojený jediná šance si vybavit Blair Summer Davis a také být aspon na chvíli spolu.

Jsme znovu za New Yorkem ano v tom domě před tím jsem v tom pokoji kde jako by zůstala její společnost.....jako kdybych jí ve tmě viděl..........,ale vše jsou to jen prosté iluze tvořené alkoholem a nekonečnou šancí a nadějí získat znovu to co mi tak chybí.

Jsem furt členem gangu nejsem sám je tu Jaden......Cody a Herry a dva nový Markus a Sam přišli pár dní po odchodu Paula ke kterému opravdu cítím hořkou nenávist ,ale on jako by se po něm slehla zem jen doufám že je mrtví hajzl.

Stávání je pro mne opravdu náročný je to jako nekonečná pout.......................hledám a hledám ,ale přes dva měsíce žádná zmínka nic o jejím otcovi nic čeho bych se mohl chytit.........nic co by mi pomohlo obvykle jen slepé stopy prohledal jsem celý New York ptal se každého gangu ve městě ,ale nic nikdo neslyšel o Blair ani jejím otci.

Kluci to pomalu vzdávají nedivím se já to pomalu taky vzdávám je to jak začarovaný kruh a nikam to nevede...

"Ahoj Justine jak se ti spalo...........O počkej špatně že ...no mě taky jelikož si zase celou noc křičel".Sorry Jadene" Zas ta noční můra?"Jo"!

"No říkal jsem to předtím ,ale možná potřebuješ sex."Jadene říkal si to už milionkrát a já ti řeknu zas že ne i když jsem jí půl roku neviděl a nevím zda je na živu tak je to jak podvádění i když ani nevím jestli jsme spolu chodili,........jak se říká Jadene tomu když holku držíš proti vlastní vůli u sebe v pokoji a postupem času spolu spíte ,.......a nikdy byste neřekli že se s toho stane něco víc něco co nedokáže zmizet a ani to nedovedu vysvětlit.

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P



Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat