Část 19.

2.5K 127 1
                                    

A ,jak mu mám říkat?!!!Bastart,debil,kretén hodně způsobů ,jak mu říkat jen ne otec,tata nebo papínek!!

Fajn.!Počkej!CO?!Když tu mám bejt dýl tak bych potřebovala kartáček na zuby?!Je v koupelně v zrcadle.!Fajn....emm.....fajn.!Justin se otočil a šel směrem ke deřím čekala jsme až zamkne ,ale nic jsem neslyšela z ničeho nic jsem se pousmála.

Tet je moje šance utýct chvíli jsem čekala a pak pomalu otevírala dveře nikdo nebyl kolem slyšela jsem hlasy ze zdola šla jsem pomalima krůčkama a krčila jsem se schovávala jsemse za všechno co bylo možný a hlavně jsem dávala pozor aby nikdo nebyl poblíž když jsem došla ke schodidišti ještě víc jsem skrčila a snažila nakračovala sjem aby schody nerupali.

když jsem byla na posledním schodu sousředila jsem se na přední dveře strašně jsem se radovala že jsem kus odsvobody šla jsem skrčeně ,ale pomalu jsem se zas narovnávala.Chytla jsem za kliku a pomalu otáčela ,ale bylo zamknuto .............problém byl ,že jsem za tu klika zatáhla vic než jsem měla a udělala to zvuk.....A do prdele.!

Z pohledu Justina: zrovna jsem byl v kuchyni z Jadenem když jsme slyšeli ,jak někdo vzal za kliku.O super přišli kluci už mám hlad .já i Jaden jsme šli normálně a natěšeně na jídlo,ale když jsme tam šli viděli jsme tam Blair ,která se na nás koukla usmála se a začala utíkat po celým domě.!

Jadene chyt jí Běhala všude a skákala po nabytku!!Ta holka běží kurva rychle.!Ale v domě to neznala tak že jsme měli i naskok,ale snažila se nám před hohy házet vazy,sochy,polštáře a další věci jen aby nás spomalila párkrát jsme zakopli ,ale furt jsme byli tak metr od ní.

Po 10 minutách běhaní sem a tam po domě spomalovala i mi ,ale mi jsme měli furt tempo za to ona začala chlasitě dejchat tak jsme měli možnost chyt jí....... já jí chyt za ruce a Jaden za nohy a šli jsme s ní až ke mě do pokoje kde jí Jaden udělal svůj nějakej chvat a ona omdlela.Sěl jsem do skříně kde jsem mezi krabicema hledal pouta........netrvalo dlouho a našel jsem je.

Jedno jsem připl za postel k topení a to druhý za její levou ruku.Takhle budeme mít jistotu ,že už neuteče.!

Doufám že se vám další část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P :*

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat