Část 33.

2.2K 120 2
                                    

Sotva jsem zvedla první střep tak jsem řízla .AUUUU kurva to se musí stát když jenou se rozhodnu něco udělat.!!!

Z pohledu Justina:Probudil jsem se kvůli křiku z koupelny byli to hlasitý vykřiky bolesti.!Co to tu děláš.!Ani sama nevím proč jsem se rozhodla po tobě uklízízet.!Jo a moc ti to nejde když máš pořezanou ruku.!Jdi pod umyadlo nechci tu mít krev na zemi.!

Vážně včera si měl krev na tričku ,ale vadí ti když mě z ruky spadne pár kapek krve.!Jo to mi vadí v koupelně musím mít pořadek.!Některý projevůji naštvanost tím že zařvou do polštáře nebo tak něco a nerozbijí kvůli tomu zrcadlo.!

No.............!Neměl jsem co říct tak jsem šel do šuplíku kde jsem vzal nějaký věci čím jí to obvážu.!Nemáš tam ještě někde sklo?!Ne byl to velkej kus o co jsem se řízla tak tam už snad nic nemám.Stejně měli bychom to vydesinfikovat.

Myslím že to bez dezinfekce zvládnu.No je to decala hluboký navíc si to sklo vzala ze země myslím že by sis to měla vydesinfikovat.Fajn.!Chytl jsem jí jemně za ruku vzal jsem kus toaletáku a krev jí začal čistit a u toho sledovala každej můj pohyb.

Tak jo tet ti tam stříknu desinfekci bude to štípat tak že hlavně nejanči.Myslím že to zvládnu jsem velká holka jasný!!Ok!Pomalu jsem se připlížil z desinfekcí k její raně a stříkl!!AUUUUU to štípe.!Jo jako bych nic neříkal...........Tak tet ti to jen obvážu.!

Koukla se mi do oči a řekla díky,ale  znělo to nasraně.!Začal jsem uklízet ,ale přerušil mě Jaden když vrazil do koupelny.!

Ahoj Blair tady máš to oblečení.!Díky.A ve sklepě sis nechala kabelku tu jsem ti taky přinesl.!Díky Jadene.!Jo a Justine máš jít dolů .!Jo jsem tam hned.!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat