Část 14.

981 77 4
                                    

"A tet se zaserte"!Dobře"!

všichni jsme si lehli  na zem a začali jsme na sebe patlat bahno nějaký zbytky sazí samozřejmě jsme se i rozcuchali  a roztrhali si oblečení upřímně moje hrdost spadla na nízkou úroveň.

Ještě jsme vytahali pár nábojů ze zásobníku.....................A pak za necelou minutu jsme viděli auto černé ,černé skla přesně ta co jsem viděl...........všichni jsme byli nervozní.

A pak když vystoupili 3 muži otevřeli i zadní dveře ze kterých vystoupil ten kterého se všichni bojí...........vypadal vstřícně potkat ho na ulici tak si myslím že je to nějaký bankéř nebo podobný kravaťák dalo by se i říct že z něj nevycházel až takoví strach teda alespoň já jsem měl celkem dobrý pocit.

"Kdopak jste pánové"!Pane to!"Sklapni Charlie chci to vědět od nich."Jistě pane."

Jak jsem pochopil ani Paul se nějak nechytal řečí a problém byl že si Paula Davis furt nějak prohlížel.............tak mluvení zbylo na mě a asi poprvé jsem se řídil radou a to Charlieho radou.

"Pane jsme malá skupinka nikdo nás nezná před pár měsíci jsme tuto skupinu založili pocházíme z Montany."!

"Páni to je informací na jednoho člověka jmenuji se Davis a myslím že o mě jste už slyšeli a proto se vás ptám copak tu děláte?"!

"Jak jsme řekl jste dost významný člověk a pro malou skupinku jak je ta naše se hodí silní spojenec."!Hmm no jsem překvapený že jste se dokázali vypořádat s jedním mim nepřítelem je to tak Charlie?"Ano pane Davisi kdyby nepřišli tak by jste prohrál zůstal jsem tam sám byli v přesile nikdo jiný od vás nepřežil."

"No Panové z Montany asi budu muset zaplnit místa když mi  je vyvraždili otázka je jestli zrovna vámi , ale jsem féroví muž a proto vás prozatím zvu do svého domu na oslavu a tam se rozhodnu zda vás příjmu."

"Charlie jed s nima a pak je vem ke mě.!"Ano pane"!

Najednou mi spadl kámen ze srdce asi máme první část za sebou otázka je co nás čeká u něj doma já jen doufám že jí spatřím.

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :)



Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat