Část 12.

1K 81 2
                                    

Z pohledu Justina : vymýšleli jsme plán když najednou do dveří vrazil nějakej chlap měl snědou plet blond vlasy fialovou košili a kožený kalhoty už podle jeho postoje bylo vidět že je gay.

Kdo jste"?!No kluci chci vám představit Bena je to kadeřník a stylista.!"A proč tu je Paule?!"Chci si pojistit to že nás nikdo nepozná a tutiž to chce změnu.......no změnu vašeho vzhledu.....................kdo jde první?!"

"Ani náhodou Paule ne.!Já s tím taky nesouhlasím.!Cody..........Justine máte smůlu tak že Ben se vás ujme užíjte si to všichni......a nic nezkoušejte nebo vás Ben potrestá.!"

"Jo hoši potrestám tak kdo jde první.!

Představa že by se mi měl měnit vzhled nebyl pozbuzující ,ale nechci vědět co by se dělo kdyby mě právě tenhle chlapík jménem Ben potrestal.

"Tak jo jak se jmenuješ?!Jsem Justin"!Jo fajn tak jo tobě tu ofinu hodím do zadu po stranách to oholíme na taoví půl centimetr a trochu ti nabarvím vlasy do takové špinavější blond."Co ?!neboj se důvěřuj mi!"No nevím !"pšššt prostě mi důvěřuj.!"

No nevím jak vi ,ale já mu rozhodně nechtěl důvěřovat prostě jsem zavřel oči a čekal než mi řekne že je to hotoví.............výsledek no dalo by se říct že jsem vypadal starší nebyl to nejhorší sestřich určitě lepší než měl Jaden který na své vlasy dostal krasnou zelenou barvu která dost možně ve tmě svítila byla hodně křiklavá.

"Pěkný učes Jadne.!"Drž hubu nebo začnu říkat o tvé blondáté bárvě....................mám to u tebe Justine a počkej že si to vyberu.!"Jasně Jadene".

Codymu přidělal Ben pár blond melírů a trochu mu je skrátil ,ale nešlo o nějakou velkou změnu..........Stejně tak i Harry taky to nebylo nějak jiný trochu světlí odstín.

"Tak jsem hotov Paule tady máš nové zlé hochy.!"

Na Paulově výrazu bylo dost zřejmý že každou chvíli chytí amok a bude se smát."No páni vážně tet bych vás skoro až nepoznal vypadáte jak kdyby jste se chystali zakládat kapelu.!No Paule všiml jsem si že ty by si potřeboval taky sestřich myslím že by tě takhle poznali taky si to myslíte kluci."Jo naprosto souhlasím Justine!"

"A jaký na to máš názor ty Cody."Jo Justine myslím si že by ho takhle poznali chce to velkou změnu."

doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) 

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat