Část 61.

2K 110 3
                                    

Tohle chci!Zašeptal mi jemně do ucha až mi naskočila husí kuže..........bud budu pokračovat a kdo ví co se s toho vyvrbí................nebo ho tet odhodím na stranu a bude to jen můj unosce........nevím jestli to bylo těma dotykama nebo jeho očima ,ale chtěla jsem zajít dál.!

Ale zřejmě měl osud jiný  názor když opilí Jaden zatukal na dveře pokoje.!Justine potřebuju moc moc  a moc pomoct..................nemůžu nikde najít kalhoty asi jsem je stratil.!

Tet ne Jadne!Tak já tu počkám u deří až to doděláte a pak mi pomůžeš.!Koukl na mě prokroutil očima a slezl ze mě budu muset jít!Jo v pohodě já to zvládnu.

Blair?!Jo?!Usmál se a odešel ze dveří.Já se usmála taky sama pro sebe nemohla jsem uvěřit co se stalo!!

Neříkám že se mě to nelíbilo bylo to spíš zlaštní ,ale hezky zlaštní cítila jsem se jako by mi z břicha měli každou chvíli vylítnout motýli.

Z pohledu Justina:Až kolem 10 večer se mi teprve povedlo dostat Jadena do postele.A když jsem šel do pokoje tak už u dveří jsem slyšel muziku docela na hlas a když jsem vešel byla tam Blair ve prostřed pokoje jak tancuje s flaškou alkoholu.!

Co to tu děláš...........dneska jsem zjistila že je u nás ples maturantů a jako maturant se musím opít a zatancovat si!

Jak ti to jde?!Až se opiju tak mi půjde tancovat asi líp.!Možná ti k tomu chybí partner?!!

Z pohledu Stephanie:Justin čel k radiu a přepl písničku(písnička na straně:3)Flašku položil na zem a chytl mě za ruku a druhou položil na moje záda a pomalu se semnou začal houpat.

Tak ty umíš i tančit?!Jo tanec se vztahuje do mího minulího života.!Kdybych věděla co se v  tvím minulím životě stalo myslím že bych tomu víc rozuměla.!Skráceně byl jsem jako ty zasobanej!O díky moc za objasnění.!Můj minulí život nechci probírat ............nikdo kdo je tady tak ho nechce probírat.

Dobře tak že si byl za zobanej a tam tě naučili tancovat.!Jo dá se to tak říct!Netančíš vůbec špatně.!

Justine to co se stalo před pár hodinama.!Jo já věděl že na to příde řeč asi mi vztoupil do hlavy alkohol!Vážně je to kvůli alkoholu...........to je škoda..........,protože jsem chtěla vědět kam až by si došel.!

Vážně?!100%.!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat