Část. 46

2K 106 0
                                    

Začala hýbat bokama a postupně přidala i hýbaním tím jejím sexy zadkem  postupně k tomu přidávala i celý tělo připadal jsem si jak v nebi.Dokonce jsem byl nucen se kousnout do spodního rtu pak stačilo když parkrát pohodila vlasa a stačilo to k tomu ,aby mě rozrajcovala.!

Usmívala se ,ale hlavně měla svůj sexy a svůdnej výráz díky čemu jsem od ní nemohl spustit oči a když jsem se koukl po místnosti nebyl jsem sám co se na ní upřeně koukalmpak se začala drželt za hlavu s kterou hejbala a pamaličku šla do podřebu.

Po chvíli jsem si musel oblíznout rty odpil jsem si a rozdělal cigaretu Blair se ohla a cigaretu mi vzala já jí trošku štípl do pravý nohy  a ona se neuvěřitelně šibalsky až sexy usmála začali jsme se s Codym na ní zas koukat byl to její další rajcovní a sexy taneček na pisničku"Wiggle"!

Chtěl jsem se jít napít něčeho jinačího než chlastu.!Vstal jsem ale  Blair zareagovala a omotala kolem mího krku ruce a přiblížila se ke mě na tolik ,že se naše rty skoro spojili.!

Bylo to ,jak ve spomaleným záběru.Skácela se na mě a já si tak sedl spátky na gauč a ona seděla na mě samozřejmě bych to nebyl já kdybych holku nedržel za zadek vůbec jí to nevadilo.!Cody mi podal vodnici a já si z ni potáhl Blair připravila pusu a čekala až jí kouř fouknu do pusy.!

A tak jsem taky vykonal dokonce jsem cítil jak se naše rty o sebe maličko otřeli.Chytl jsem jí ještě pevněji za zadek a přisunul jsem si jí víc k tělu.Usmála se a skouskla si dolní ret a ruce dala za můj krk a jemně si tam pohrávala s míma vlasama.........druhou ruku jsem sí položil na její bok až jsem jí s toho začal vytahovat tričko.To je příjemný Justine!Tuším co se ti bude líbit.!Usmála se a naše rty se k sobě přiblížili tentokrát to bylo hodně blízko.

Ale to by nebyl Cody ,aby do ni drknul.!Ona se jen oddálila hlavou a parkrát s ní zaklepala a do pusy vrazila dalšího panáka.Tím klepaním hlavy mi bylo jasný že má dost.Vzal jsem jí za ruku a začal jí tahat na horů ,ale nadala se jen tak lehce.

Ne Justine paříme budem tady!!Ne Blair ty půjdeš nahorů spát.!Ne Justine tak to teda ne to se mí nelíbí já budu tady společně s tebou a míma kamarádkama.!To nejsou tvý kamarádky ,ale jsou to kurvy.!TO nevadí mám to já budu jako ona.!Tak a dost máš dost.!

Vzal jsem jí do naručí a šel s ní do pokoje jediný na co se zmohla bylo řvaní VÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ když jsem jí nesl.!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby doufám že se vám o anočních prázdnínách bude chtít číst :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat