Část 70.

1.8K 109 0
                                    

Z pohledu Blair:ráno jsem se probudila  a usmála jsem se nevím co přesně ten smích měl znamenat ,ale začal když jsem si vzpoměla znovu na Justina...........když jsem se chtěla otočit a přívítat ho do novýho dne na mé lavici nikdo nebyl.........pořádně jsem se rozkoukala po místnosti............,ale neslyšela jsem nic bylo všude naprosté ticho a klid.

Zavřela jsem oči a znovu je sprutka otevřela a konečně vztala.........šla jsem pomalíma krokama směr ke dveřím a tam jsem zkoušela  oteřít dveře nebylo zamknuto což mě dost překapilo............pomalu jsem vyšla ze dveří...."Je tu někdo?!"nikdo se neozval...........šla jsem dál a všímala si věcí kolem sebe upřímně měi tam dost nepodstatných cetek..........a některý obrazy byli zvlaštní..........a když jsem začal skoumat místnosti byli tam postele kluků ,ale nikdo v nich bylo by divný kdyby mě tu nechyli samotnou.............,ale asi to udělali místo toho abych vymýšlela cestu ven jsem šla do kuchyně dost zmateně a nevědoucně a pokládála jsem si tu stejnou otázku do kola kde sakra všichni jsou?

Když jsem došla do kuchyně na lince tam posedávali 3 holky myslím že to byli kurvy u jejich stylu oblíkaní a malovaní co měli na obličejí to bylo jistý že jsou to ony.

Nazderék ty budeš Megan?!!Promluvila na mě černovlasá vysoká holka ve spodním prádlu a černých punčochách!"Co že Megan?!Jo kluci nám řekli že spíš v jeho v pokoji  a že tě máme pohlídat..............a oni vám řekli že mě máte hlídat mě Megan?!Jo řekli to takhle ,ale né až tak doslova.

Byla jsem dost zmatená a netušil jsem co se děje proč o mě říkaj že se jmenuju Megan."A kde vlastně jsou všichni kluci......................,ale řekli nám že mají nějakou práci kterou musí splnit a pak přijedou

Aha........................konverzace co jsem s ní vedla mi přišla trapná a chtěla jsem se co nedřív z toho dostat.!

Ok dobře já se půjdu osprchoat tak zatím....................šla jsem v rychlostí nahoru a šla rovnou do sprchy bez otačení a zmateně........

když jsem se cítila čistě jsem vyšla ze sprchy boužel žadnej ručník tam nebyl jediný co tam bylo byl zřejmě Justinův modrý pruhovaný župan...................trochu jsem se osušila a rovnou si vyprala spodní prádlo které jsem následně dala pod fén aby se usušili rychle...............pak jsem si oblíkla spodní prádlo ,ale župan byl tak pohodlný že jsem si ho na sobě chtěla nechat..

Když jsem vyšla z koupelny lehla jsem si na postel a zapla televizi.................,ale netrvalo to dlouho a přiřítil se do pokoje Justiv celý v černý se spoceným čelem a vlasy..........a měl převázanou ruku......!

Co se ti stalo?!Klid je to jen jemný škrabnutí...........a proč máš župan.?!Nemám moc oblečení z čeho si vybirát...........jo a proč mi říkáte Megan.?!.........Ty holky by si mohli všimnout co seš zas a že jsme tě unesli a byli by jsme  haji nic jinýho  v tom není 

Doufám že se vám část libí omlouvám se za chyby a užijte si velikonoční prázdniny :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat