Část 23.

2.3K 120 1
                                    

Když se otočili já si mohla sundat své tričko cejtila jsem se v pohodě a volně ,ale rychle jsem si na sebe dala deku ale i tak mi to nestačilo fsakt sem tu nechtěla chodit jen z deko .!Jadene nemůžu tu chodit jen z dekou půjčil by si mi mikynu.!Jasně že jo tady jí máš.!Děkuju.!

Nasadila jsem si jeho mikynu naštěstí byla dlouhá a  tak zakryla celou moji část hlavně zadek tak že ani jeden kousek nebyl vidět bylo to pro mě hlavní.!

Sedla jsem si na postel a jedla ovoce.!Oba dva se na mě koukali a sledovali každý můj pohyb.!Připadala jsem si divně a tak jsem na ně taky začala koukat z nadzvyhlím obočím.

Z pohledu Justina: Nevím proč jsem na ní z Jadnem tak zíral ,ale hned co se na mě koukla jsem poznal ,že jí to vadí.!Otočil jsem se a šel rovnou dolů kde jsem šel do kuchyně seděl tam Cody a Herry a drželi sklenku wisky.!

Hned jsem si vzal z poličky taky sklenku a nalil jsem si.!Tak co Justine ,jak jste se tu měli s tou holkou užili jste si?!Ne je to jen barbina s tou by se nedalo dělat vůbec nic !!

Jo proto jsme zavolali Kurvy.!!Jo přišlo mi to divný že začináte chlastat v 5 hodin odpoledne.!Každou chvíli by měli příjít.!Koĺik jste jich pozvali?!Jen pár pro každýho jedna.!Myslíte že Paul bude chtít je tet docela nasranej.!Ne ten tu není jel za Kelly!!Kdo je Kelly?!

Jedna Mafianka potkal jí na cestě za papínkem ty holka na hoře a asi se do sebe zabouchli ,ale Paulovi stahy končej rychle.!

Ach tak tu není?!Nejsou spolu někde poblíž centra v New Yorku.!Aha!!Crrrrrrr!

To budou určitě ony přidáš se k nám Justine nebo půjdeš za tou pipkou nahorů.!Jasný ,že se k vám přidám jinak bych neměl co dělat!!Tak to jdem roztočit kde je Jaden a Liam.!Liam je v koupelně a Jeden si zas povídat z naší Barbie nahoře!!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :D :*

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat