Část 1.

5.6K 216 8
                                    

Sobotní ráno

Z pohledu Blair: Berto.......Berto.!V hlavě jsem si říkala ,že bych ji nejraději skopala do malé kuličky u ní spíš koule a hodila někde na dálnici.!Kurva Berto?!!

Přejete si něco slečno Blair.!Jo ráda bych snídani k vaně tu můžete taky napustit a pak by jste mohla skočit do obchodu a sehnat mi fialoví lak.!Doufám ,že to bude všechno?!Je to všechno a Berto.?!Ano?!Mohla by jste si odpustit ty ksichty....děkuju pěkně.!

Jen co Berta dopustila vanu jsem si tam vlezla a vychutnávala misku s teplím ovocem.Jen co jsem dojedla jsem popadla žiletku a začala se holit.Po 2 hodinách ve vaně jsem vylezla a šla do mého obřího šatníku kde jsem popadla baleríny a kratasy s kšandama a pak jsem si vzala šedý tričko s krátkým rukávem...............Šla jsem se nalíčit a učesat.

Hned co jsem si udělala culík mě volala Daisy. Tak co Blair jdem na nákupy.Ok vezmu auto a jedem?!Dobrý Blair už jsem řekla šoferoj přijedu za tebou tak but za 10 minut před vchodem.!Jojo budu tam hnedka.!

Šla jsem do šatníku kde jsem si vzala kabelku do který jsem hodila mobil,klíče a peněženku a šla k výtahu který mě odvezl až k východu.!

Dobrý den slečno Davis.!Zdravím Jamesi!!Jak se máte?!Výborně dík za optaní.!Naštěstí přijela limuzína a já se tak vyhnula další debatě Daisy mě otevřela dveře.!Ahoj Bee .!Čusík Dee!!

Z pohledu Justina: Probudil jsem se v 10:00 ráno když jsem si uvědomil ,že je sobota a dneska musíme zabít jednoho donašeč,Šel jsem do koupelny kde jsem si dal rychlou sprchu hned co jsem vylezl tak jsem si kolem pasu omotal ručník a přešel do pokoje kde jsem otevřel balkon bylo hezký počasí na další vraždu.!

Doufám ,že se vám to bude líbit :P


Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat