Část 73.

1.6K 90 3
                                    

Byla jsem v rozpacích a chtělo se mi křičet nevím co je horší jestli že to Jaden poznal nebo to že říkal pravdu.

Z pohledu Justina :Vracel jsem se do pokoje kolem 3 hodiny ráno a Blair nebyla v hlavní místnosti pokoje.........byla tam jen zaplá televize a rozdělané povlečení..........těšil jsem se jak jí překvapím,zbudím a ošukám.

"Blair si tu?!"Jo!!Kde?!Kde asi je tu jen koupelna nebo ložnice!

Šel jsem do koupelny a tam se Blair probírala lékarničkou!?Myslel jsem že budeš v posteli já bych tě probral ,ale hádej co by se dělo pak!!!

Nemusím hádat mám bujnou fantazii.......a už jsem spala jen mě něco probudilo.!Aha Blair proto se mi tu hrabeš v lékarničce prášky na spaní jsou v šuplíku ,ale plánuju s tebe dlouhej zbytek noci a jestli si je vezmeš tak nekrofilii fakt nepodporuju.!!

Ty plány budeš muset odložit na pár dní nehledám prášky na spaní ,ale na bolest proti křečím...............dostala jsem menstruaci!..............a neboj tampony mám...........dostala jsem je od ty štětky co jí měl Jaden u sebe.!Co máš krámy to budu muset čekat několik dní než se do tebe zas dostanu!!

Páni Justine je vidět jak se mnou soucítíš..........co místo těch tvých komentů o tom jak je strašný čekat na to než se se mnou zas vyspíš mi nepomůžeš najít ty prášky .......................navíc u mě je obvyklí mít krámy tak tři nanejvíš čtyři dny tak že zas tak dlouho čekat nebudeš.!

Prášky na bolest jsou v tom dolním šuplíku.........a ještě něco!!Ano Justine?!Když to spolu nebudeme dělat tak mi ho můžeš vykouřit no ne?!!Justine!!!!!!No co pusa tě snad nebolí.!Ty jseš fakt strašnej!!Jo Blir možná že jsem ,ale směješ se!!!Jo nejde se nesmát je to uchylný!!Blair.....boli tě ruce?!Ne proč?!Že mi ho můžeš apon vyhonit!!

Justine nech toho.!!Ale směješ se!!Jo směju..........já jdu raději spát..........dík za ten prášek!!Jo v pohodě!!

Z pohledu Stephanie: spolkla jsem prášek a lehla jsem si a pořádně se přitulila k polštáři.............Justin byl ještě chvíli v koupelně a pak vyšel a lehnul si!!Já pomalu zavírala oči a Justin se připlížil blíž ke mě a byl u mě na těsno a ruku mi přehodil přes pas byla jsem zmatená jestli je opilí nebo po mě chce nějakou službu co se týká jeho mužství a po chvíli co mě přitáhnul ještě blíž k sobě jsem nevyděla že by něco chtěl spíš jsem byla zmatená co to má znamenat..

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P


Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat