Část 93

1.4K 91 4
                                    

Písnička pro lepší čtení :P

Z pohledu Blair: jen tak jsem zůstala v těsném obětí a zřetelně poslouchala........ale nic jako slova jsem neslyšela nic kromě jeho hlubokého dýchání nebylo v celé místnosti slyšet 

Justine?.................................................Justine pokud řekneš něco ve smyslu děkuju tak tě asi uškrtím.!

Blair................Já................proč..........mám něco říkat vyjádřil jsem se co cítím......to stačí ne?!

Odtrhla jsem se a cítila jsem se jako hlupák cítila jsem potupu co se týkalo z mé strany koukla jsem na něj vydechla jsem  a pohled upřela na polstrovaní gauče.........pak jsem ,ale nabrala všechnu mě dostupnou sílu co jsem v těle mě.

Jo ale jen vyjádření mě nestačí........................,ale asi to s tebe jinak než násilím nedostanu že?...........................víš co Justine myslela jsem si že máš někde hluboko pod tím svým mužstvím máš kapku.........lidskosti...............ale čím víc chápu že jsem se asi spletla.........................nebo nevím protože v tobě to nevidím nechci po tobě ledvinu chci jen slyšet ty dvě slova ty slova MILUJU TĚ pokud ti to ještě  není dostatečně jasný  protože já je řekla a tet si uvědomuji že to asi nebyl tak dobrý nápad........................................,ale víš co já se nestydím za city jako ty.........................a tet myslím že se o tom asi přestanu s tebou bavit je to jen o ztrátě mích nervů a slušně řečeně nic s toho nemám jen bolaví srdce.!!!!!!!

Z pohledu Justina: koukal jsem se jak odchází a odchází a s pravdou já nejsem slaboch jen ho ze sebe dělám kvůli tomu že neumím výjádřit city ,ale to mě ovládat nesmí!

Popadl jsem sílu a vyběhl tak rychle jako závodník na trati který chce dosáhnout svého cíle...............................a můj cíl je Blair Summer Davis!

Chytil jsem jí za ruku i když ona se bránila tak jsem jí držel tak pevně jako by trčela s útesu a já byl jediný kdo jí mohl dostat zpátky nahoru a tím jí zachránit.

"Justine pust mě řekla jsem vše co bylo potřeba a už se nechci o tom bavit!!!!

To máš ,ale smůlu Blair já nedomluvil tak mě vyslechni.!

Přestala se škubat a já jí pustil koukala na mě neutrálním pohledem možná i trochu naštvanosti a maličko zklamanosti........Moje pusa nechtěla nic říct ,ale srdce jí přesvědčilo ,aby mluvila tet nebo nikdy.

.............Nikdy jsem si nebyl jistější Blair je to tak  jen díky tobě kvůli pomyšlení  na ztrátu tebe a pomyšlení toho že by si mě nenáviděla ve mě vyvolavají to abych se schopil a řekl pravdu řekl a projevil to co dusím v sobě od buch ví jak dlouhý chvíle jen vím že je to kvůli tobě  že ty city mám jen kvůli tobě myslím že kdyby si tu nebyla nikdy bych nebyl schopen toho říct to nahlas...........ale já už nedokážu couvnout................nejsem dokonalí vím o tom.......................ale ty dokonalá si.........a kdo si to neuvědomuje tak je slepí nebo nemocný...............................................doufám že si nemyslíš že ti tu vykládám nějaké básničky ,ale já už mlčet nechci.........

Tím co jsem ti tu tet řekl..................................chci tet říct.................že..............................tě miluji Blair Summer Davis !

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P



Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat