Část 43.

2K 113 3
                                    

S kupy oblečení jsem vzala spodní prádlo které jsem dala do umyvadla a začala ho umývat pak jsem vzala fén a začala je sušit když jsem si je nasadila na sebe cejtila jsem se naprosto čistě.!

Oblíkla jsem se a šla do ložnice kde Justin seděl na posteli a dělal něco na notebooku byl do toho docela zabraný a snažil se aby ho nic nerozptýlelo.Já šla zatím na balkon pověsit ručník...........Měla jsem docela hlad........Justine?!Co!!?!Přinesl by si mi něco k jídlu, mám hlad?!

JO jdi dolů slyšel jsem už Herryho ,jak se tlemi ten ti něco dá.Ok.."Pomalíma krůčkama jsem šla ke dveřím a chytila kliku chytla jí do rukou a trhla jsem boužel bylo zamknuto"Justine"......Odemknul by si".!Jotady máš klíče!

Hodila po mě klíče a já si mohla odemknout chtěla jsem si klíč nechat a vyšla s ní ze dveří.BLAIR?!!Jo!??.Vrat jsem ten klíč.!Fajn!Hodila jsem po Justinovi klíč a vyšla z pokoje rovnou do kuchyně......... na lince seděl Herry a  na proti němu seděl Jaden.!

Koukla jsem se na ně a oni na mě zírali ,jak na kus masa.!Ahoj Blair?!Ahoj .!Tak co ,jak se máš.!No na to že jsem tu zavřená tak mám trochu hlad když dovolíš ráda bych si vzala jablko.!Vážně máš plnou lednici žrádla a vezmeš si jabko.!

JO má spoustu vytamínu a energie.!Aha........no dneska na párty se ti bude ta tvoje energie hodit!!Párty jaká party.!Pozvali jsme 14 holek no spíš kurev pro naše potěšení máme to za odměnu že jsme však víš nebo aspon tušíš.!No tak tomu se ráda vyhnu nepotřebuju bejt na pářbě z kurvama!!

Ale bude sranda!!Nejsem si uplně jistá co považujete za srandu ale možná se tam ukážu!!Šla jsem zpátky na horů a tvařila jsem se zmateně.!Tak co najedla si se?!Jo mám jablko.!Páni bacha ,aby ses nepřežrala!!Díky!Tak co ty dva plánujou!Jak vůbec víš ,že něco planujou nebyl si dole.!

Je sobota a ty dva tak brzo nikdy nestanou pokud něco neplánujou................ tak kolik kurev obědnali dneska?!Myslím ,že říkali 12 nebo 14.!  

No tak to nude párty ,jak svin ještě když obědnaj chlast a drogya navíc tu nebude Paul.!No to jsem zvědavá ,jak paříte vy?!Kdo říkal ,že tam mezi ně půjdeš!!!!!??pozvali mě ty dole a navíc můžu si dělat co chci.!

Fajn jestli to uneseš!!Prosim tě jednou jsem seopila tak že jsem se svojí nejlepší kámoškou odletěla do Las Veges a probudili mě až sekuritáci a ještě k tomu na střeše hotelu myslím že to zvládnu!!!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby a vím že je část krátká přiště bude delší :) :D :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat