Část 19.

1.4K 93 29
                                    

O můj bože..............................já ještě sním?"Ne Blair.....,ale já když vidím tebe tak se cítím jak ve snu .......................,ve splněným snu.

Z pohledu Justina:Mlčela a nic neříkala jen se na mě koukala nedivím se i já se musel vzpamatovat ,že tu stojí.Prohlížela si mě a furt nic neříkala ani její výraz mi neřekl ,jak se cítí.

Začal jsem se bát co z jejích úst vzejde.Podívala se mi do očí a usmála se ,ten smích jsem nikdy před tím neviděl..................o pár sekund po její tváři sjela slza.

"O můj bože Justine.........nevím co říct.........nedokážu ani popadnout dech.........a moje srdce mi tluče tak zprudka ,že se bojím že vyskočí.......a furt si nejsem jistá zda tu vážně si."

Blair to moje se připravuje vyskočit............tuhle chvíli jsem měl ve svých snech snad tisíckrát nikdy jsem na tebe nepřestal myslet snažil bych se tě získat zpět ...........klidně i na konci světa moc si mi chyběla a já se omlouvám ,jak to skončilo.

Zas se usmála a já měl chut' chytit jí za pas a políbit jí na její rudé rty který si o to přímo prosili ,ale pak jsem si uvědomil kde to jsem a začal se rozhlížet jestli nás někdo nesleduje.

"Justine nevím jestli bych ti měla dát pár facek nebo tě políbit...................tady by si neměl být je to nebezpečný."!

Jo vím Blair ale ty mi dáváš odvahu se pustit do nebezpečí .................to znělo trochu divně v mojí hlavě to upřímně znělo o něco líp."

"Musíš odsud odejít jinak.............tě Davis zabije a..... PROČ SI SAKRA BLOND?"To je na hodně dlouhý povídaní ,ale odejít nemůžu rozhodně ne dnes  první den v práci."

Co si to řekl Justine....!?"Jo Blair pracuju pro tvého otce a stejně i Jaden,Herry,Cody a i Paul."Co ?  ne musíte odejít když vás odhalí zabije vás myslím že vám není jasný do čeho jste se pustili."

"Neodhalí Blair a vím do čeho jsem se pustil přišel jsem si pro tebe a bez tebe neodejdu jasný už tě neopustím nenechám tě tu s ním zůstat.?"

Justine koukají na nás lidi ................hele sejdeme se za pár minut na záchodech v druhým poschodí a at' tě nikdo nesleduje."

"Fajn přijdu tam."Dobře Justine.!"

"Počítal jsem do 100  bylo to věčnost nemohl jsem se dočkat ,že s ní budu osamotě hned po odpočtu jsem šel................a upřímně není lehký najít koupelnu v domě velkým jako  je Narnie.


Doufám ,že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) A jsem ráda za všechny dobré komentáře děkuju všem :))

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jun 05, 2016 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat