Část 58.

2K 111 0
                                    

Šla jsem dolů po stočeným schodišti jen co jsem nakročila na poslední schod slyšely jsem Jadena,Justina a Codyho jak se smějí jejich hlasy se mi zdali troch přiopité.

Nevím co mě to napadlo ,ale chtěla jsem jít za nima.......všichni byli zády ke mě a seděli na barovích židlích všichni měli v ruce sklenici od panaků.

Ehmmmm..........Blair myslel jsem že budeš spát.!Jo asi jste mi dali přece malou dávku drog!!!!Aha na tohle si pamatuješ......příště berem něco co ti vymaže pamět!!

Jo pamatuju si všechno aby bylo jasno myslím že bych na to nezapoměla ani dyby jste toho domě dali víc.!Jo už nám to je jasný ...a chceš něco k jídlu dyž si už přišla.!

Asi.......ani nevím.Proč se Cody a Jaden tak smějou.!Jsme v Las Vegas a tady se musíš opít.!Ty ,ale nejsi opilej že ne Justine.!?Ne já už jsem tak vyvinutý že se neopiju po lahví vodky piju od 15 tohle mi nic neudělá..!!!Usmála jsem se a koula Justinovi do oči on koukal do mích a kouty ust se mu zdvihli.

Jo támhle je lednice vem si co chceš doufám že tu bude něco jinýho než jen chlast.!Jo snad jo příště by měl jít asi naupovat někdo do neoupí jen chlast.!Otevřela lednici a byl tam jen chlast ani jsem zas taoví hlad neměla spíš jsem se cgtěla něčeho napít Vytáhla jsem flašku vodky a nalila si skleničku.!

To se chceš opít?Ne ,ale nic jinýho tam nemáte navíc jsem v Las Vegas.!Ale jo za tebou v míse jsou jablka.!

Jedno jablko jsem si vzala a vyčistila si ho o svůj svetr do druhý ruky jsem vzala vodku a trochu odpila šla že půjdu nahorů ušla jsem od luů zhruba 5 roů a otočila jsem se všichni na mě kouali z udivem a všichni mě sjížděli pohledem zvedla jsem oboči a sleniču vypila na ex hodila jsem jí za sebe a ještě zařvala chytej.....netuším kdo jí chytil ale neslyšela jsem že by se rozbila dyž jsem šla po schodech ta jsem u toho jedla jablko když jsem vlezla do pokoje  sedla jsem si na postel a vedle jsem nahmatala ovladač od televize.

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat