Část 87.

1.6K 94 4
                                    

V tu chvíli jsem se nezmohla na nic nevěděla co dělat jen jsem se nevině smála...........sedla jsem si na polštář v posteli a začala přemýšlet jako by do mě udeřil blesk protože po tom polibku jako by mi bylo všechno jedno jako bych se už ničeho nebála jediný strach co jsem měla byl že ho něčím ztratím už jen to že odešel z místnosti ve mě vyvolával pocit nebezpečnosti a beznaděje.

Stoupla jsem si a šla ke dveřím kde jsem skrz malou škvíru pozorovala Justina jak sedí na gauči chvíli sem jen tak koukala a zjištovala co je na ně tak neodolatelné že po něm každá holka palí.........je to snad jeho pohrdání všemi pravidly......jeho nebojácnost nebo jeho sexepíl............těch věcí jsem si všímala dřív tet vidím jen jiskření v jeho očí a celkově jeho oči který přímo svádí nebo snad jeho úsměv který by rozjasnili den úplně komukoliv.

Chvíli jsem se na něj bez přestaní dívala ,ale pak jsem si začala říkat že sice já na něm tohle vše vidím ,ale nejsem si tak úplně jistá co vidí on na mě jestli nevidí jen příležitost k sexu.

Párkrát jsem si zatřepala hlavou zavřela oči a zavřela i dveře.............šla jsem k posteli a sedla si na kraj.............za necelou hodinu přišel Justin já zatím vyměnila místo a šla na gauč kde jsem se koukala na krabici nic jsem v ní nehrabala jen na ní koukala a přemýšlela o všem co mi dnes řekl a furt jsem netušila jestli se mám usmívat nebo naopak strachovat.

"Myslel jsem že budeš spát Blair.,?"Jo nespín nešlo by mě ani usnout"Jo taky se cítím čilí."!já ani ne jen mám moc informací v hlavě a furt mi to šrotuje i když nechci , ale nejde to zastavit."Blair těma informacema myslíš mě?!"emmmmm........Jo Justine..............jsem upřímně zmatená.!

Proč?!!!.

To jeho proč vyznělo chladně  a nechtěla jsem se hádat místo odpovědi na jeho otázku jsem téměř v okamžiku spojila naše rty a začala naše válka jazyky pomalu si mě k sobě přitahoval až jsem byla na těsno že by ani papír skrz nás neprošll držel mě za záda a jemně mě hladil po stehně já se držela jeho ramene a druhou rukou jsem ho jemně tahala za zadní část vlasů.

Věděla jsem kam to směřuje a neváhala jsem a proto jsem spolupracovala když mě pokládal na pohovku ležela jsem na pohovce koukala do stropu a on mě vášnivě líbal na krku skoro jako bych cítila že se mi tam dělá cucflek.

Ruce jsem měla položené na pohovce a užívala si každý jeho pohyb na mém krku ,ale pak se svou rukou postupně škrábal k mé ruce aniž bych něco udělala tak naše prsty propletl a pevně mi držel ruku jako by nechtěl dopustit abych někam utekla...................tím jsem poznala že ke mě cítí víc než jen sex!

Doufám že se vám část bude líbit omlouvám se za chyby a v neděli nebo pondělí bude další část :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat