Část 17.

2.5K 128 0
                                    

Z pohledu Justina: Vylezl jsem ze sprchy a rovnou si vyčistil zuby když jsem přešel do pokoje viděl jsem ,že je talíř prázdnej nevěděl jsem jestli to snědla nebo vyhodila ,ale snažil jsem se jí to vnutit....odemknul jsem dveře a dal tam talíř radši jsem na noc zamknul nemám zrovna lehký spánek spím hodně tvrdě.Když jsem se vracel  tak jsem rozvítil lampu a všiml jsem si ,jak je stočená do klubíčka.!

Než jsem si ze skříně vyndal pižamo jsem vyndal deku a přehodil to přes Blair.No co když se máme chovat dobře tak přes dni hodím jednu zaprášenou deku ze skříně.

Když jsem se dopřevlíknul lehl jsem si do postele a snažil se usnout koukala jsem Blair která se taky vrtila nedivím se to křeslo je malý i na ní.

Z pohledu Blair: Tak přeze mě hodil deku ,ale furt to nemění na tom ,že jsem v místnosti s vrahem...a nikdy opakuju nikdy si nebudu jistá jestli mě ve spánku nezabije.!Nemohla jsem usnout připadala jsem si jako bych spala na hřebíkách tet bych si přála spát ve svý nadýchaný postely.

Snažila jsem se najít vhodnou polohu ,ale po každý to bolelo otočila jsem se jiným směrem.A otevřela oči prohlížel si mě  zhluboka jsem se nadechla zakroutila očima a lehla jsem si rovně.

Jedním okem jsem se koukla jestli furt civí a civěl furt radši jsem zavřela oči a furt koukala raději do stropu netrvalo dlouho a usnula jsem.!

Ráno mě probudili paprsky slunce co mě palili v obličeji.....otřela jsem si oči a všimla jsem si ,že Justin ještě spí.!Koukla jsem se na dveře ke kterým jsem se hnedka pomalu plížila bala jsem se aby podemnou nezačala vrzat podlaha  když jsem uchopila kliku bylo furt zamknuto.

Napadlo mě ,že půjdu do koupelny aspon se podívat jak vypadám ,ale furt jsem šla tak aby mě nikdo neslyšel.!Když jsem došla k zrcadlu tak jsem se málem zhrozila měla jsem řazenku po celým obličeji strčila jsem hlavu pod vodu a začala si mýt obličej dost silně abych měla naprosto čistý obličej.!

Sundala jsem si sako a přemáchla jsem si ho v umyvadleale furt jsem koukala jedním okem do pokoje jestli furt chrápe chodila jsem ho na radiator v koupelně.

A šla zpátky do pokoje kde jsem si kolem sebe obmotala deku a šla si sednout na balkon kde jsem se obřela a koukala přes sklo a dost jsem začala přemýšlet....... před 2 dny jsem byla holka co měla více méně všechno užívala jsem si života.A tet jsem jen vězen bůch ví kde !

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :):D

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat