Část 4.

3.2K 148 6
                                    

Nemohla jsem se ale rozhodnout místo toho jsem si šla umýt hlavu a celkově jsem pak vlezla do sprchy kde jsem se umyla a vzala si svůj sametoví župánek.....Hned jsem si v koupelně rostopila žehličku. 

Přešla jsem do pokoje kde jsem se začala sušit a převlíkat oblíkla jsem si fialové tanga s ladicí podprsenkou na to jsem hodila bíle tílko s kterým mi je vidět břicho k tomu jsem si vzala svoje nový šedý rifle přešla jsem opět do koupelny kde jsem se nalíčila a vyžehlila vlasy které jsem pak hodila na jednu stranu.!

šla jsem zpátky do pokoje kde jsem si nasadíla ponožky a sako pak jsem šla do šatníku kde jsem přemýšlela jaky boty si vezmu najednou mě zaujali hnědý boty s třásněma.!

Sako jsem si vyhrnula k loktům a nudila jsem si zlatý náramek který jsem dostala od mamky.!

To mi přípomenulo že jsem se běžela rozloučit s mamkou a tatkou.Hned co jsem viděla ,že rodiče odjížděj jsem šla pro svojí novou kabelku jenže byla trochu větší a nehodila se k botám.

Musela jsem znovu navštívit šatník kde jsem si vzala menší kabelku do který jsem naházela líčení kdyby se mi během večera smazal pak hřeben mobil peněženku a klíče.

Kreditku jsem si nebrala protože jsem nikdy v klubu platit nemusela vždycky stačí mít trochu vstřich  a usmívat se .

Nasedla jsem do auta a jela do klubu bylo to od domu docela daleko ,ale když jsem dorazila čekala před vchodem Daisy a hned flirtovala s nějakým klukem.!A taky mě připravilo v čem byla oblečená měla na sobě růžové šaty a obří podpadky.

Vážně co to máš na sobě já myslela ,že máme splinout.?!Promin ,ale mě rifle nesluší a navíc mi nohy potřebují vzduch.Fajn jdem do vnitř?!Jo jdeme to rozjed hned co jsme tam vlezli hrála písnička od Little Mix - Move .!Hned jsem se začala hýbat do rytmu písničky.!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :D


Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat