Část 5.

3.1K 151 5
                                    

Z pohledu Justina: hned co jsme přijeli na místo jsme se museli rozhodnout kdo tam půjde na konec se rozhodlo ,že tam půjdu já,Cody a Liam .... Herry a Jaden zůstanou v autě a Paul s náma nejel obvykle čeká doma.

Když jsme si to rozdělili museli jsme ještě vymyslet ,jak se rozdělíme a příjdeme tam.!Rozhodle se ,že půjdu zadním vchodem společně s Codym a Herry jde předním.

Nebyl jsem nervozní ,ale většinou jsme je zabijeli pistolí ,ale tet musíme nožema.

Z pohledu Blair: Tančila jsem s několika klukama který mě osahávali naštěstí jen na zadku nějak mi to neadilo tvrdě jsem dřela ,aby vypadal dobře proč toho nevyužít.

Když jsem se rozhlídla viděla jsem Daisy ,jak se kouše s klukem byla jsem ráda protože to byla celkem doba co měla kluka.Napadlo mě že bych si měla taky tenhle večer užít a s někým jít na záchody.Nic jsem nepila a šla jsem se posadit k baru.

Seděl tam nějakej kluk koukla jsem na něj a zdvyhla obočí a snažila jsem se navázat konverzaci.!Tohle je taneční klub?!Mluvíš semnou.!Jo si jediný co tu sedí na baru.!Jo sedíš tu ty jo po hodině tancovaní potřebuju nějakou tu tekutinu jmenuju se Blair Davis.!

Já jsem Herry Styles.!Těší mě Herry.!Jo mě taky?!Když jsem se ho chtěla zeptat jestli půjde tancovat oběvila se nějaká holka co si vzala malinoví džus s vodkou ta kravá zakopla o židli a celi mi to vylila na mojí kabelku trochu to odneslo i sako ty kravo.! 

Sorry byla to nehoda!!Nehoda tohle je tažka za 15 tisíc dolarů.!Mrzí mě to jasný!!Strat se mi s očí at tě dneska už nepotkám.!Když jsem se koukla na Židli tak tam Herry neseděl a nikde jsem ho nenašla.!

Já se snažila protloukat davem až k zachodům ,ale zastavila mě Daisy.!Panebože jakej debil tě polil.!Nechci se o tom bavit.! 

Doufám že se vám část bude líbit :DD


Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat