Část 83.

1.5K 95 2
                                    

Běžel jsem za Blair a vyděl jí jak vchází do mého pokoje na to kolik toho pila je docela zorientována a rychlá.

Šel jsem za ní do místnosti  seděla na kraji postele a držela se za hlavu."Blair chci ti jen říct že mám city."Jo vážně tak proč to neřekneš proč Justine?!"nevím co bych měl říct"!To je jedno hlavní je to co cítíš?!City jsou jen pro slabochy Blair!!NE Justine jen srab dělá že žádný nemá jen srab dokáže z úst vypustit něco takového jako že nic necítí!."Já ,ale!Co Justine jen to řekni řekni co cítíš?!!!"Blair jen city dokážou člověku ublížit!Bcheee!

Vzala mou dlan do rukou a přitiskla jí k mé hrudi kousek na srdcem a koukala mi do očí.!Cítíš to Justine...........zeptám se tě.....je na tom něco špatného...............je něco špatného na tom mít srdce a používat ho.........je špatný cítit něco k někomu jinému než si ty sám?

Stál jsem tam hluboce jsme si navzájem hleděli do očí a poslouchal jí poslouchal slovo po slově a pismeno po písměni co říká ,ale i přesto jsem neznal odpověd na její otázky bylo to snad poprvé co jsem neznal odpověd po prvé co jsem nedokázal vypustit vůbec nic.

"Justine bylo by fajn kdyby si něco cokoliv řekl.!Co mám říct říkám to dokola city jsou pro slabochy city jsou jen slovo nic víc.!Ale proč........proč to říkáš?"Fajn chceš znát pravdu!!Jo byla bych vděčná kdyby si konečně něco řekl!!"

Z pohledu Blair: Vzal mě za ruku dost neohrabaně a tahal mě směrem ke skříni bolelo mě jak mě táhl ,ale přežiji to za pravdu"!

"Ve skříni byla kytara,krabice a několik dek ........Justin vzal krabici a hodil jí na zem.A šel pryč z místnosti a když odcházel zařval na mě něco ve smyslu abych se pokochala jeho minulostí.!"

Krabici jsem vzala byla docela těžká deset kilo určíte šla jsem ke křeslu kde jsem si sedla  a před sebe postavila krabice nejdřív jsem jen tak seděla z pohledem na krabici ,ale pak jsem nahlas řekla"Tak jo jdu na to"!Krabici jsem otevřela a vevnitř bylo milion fotek dopisů,diplomů,cen a obrázků.

Vzala jsem fotku byl tam Justin jako malý kluk v malém smokingu který mu i přes to byl velký a proto měl ohrnuté nohavice stál tam před velkým domem nejspíš s jeho služebnictvem matkou a otcem poznala jsem to podle tvaru brady,obličeje a očí byli stejný kromě jeho otce ten i přes to že jsem se dívala pozorně jsem nenašla schodu.

Koukla jsem na další fotku a tam byl Justin starší tak 10 let z nějakou holkou měla černé vlasy pod ramena a kůži bílou.

Koukala jsem na další fotky a stejná dívka tam byla dokola ,ale starší a Justin samozřejmě taky.A pak tam ta dívka byla znovu a byla to ta půlka roztržené fotky kterou jsem viděla ve starém domě.

Justin vrazil do místnosti já se na něj koukla zmateně a chtěla jsem znát odpovědi.A on to na mě poznal šel ke mě klekl si před krabici a řekl mi " to co ti řeknu neví nikdo.....celé roky mě to budí ze spaní nenechá mě to spát. "Tak to řekni bude ti líp.!

Doufá že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P PS:užívejte si prázdniny i vy kterým začínají až od úterý :)

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat