Část 24.

2.3K 123 1
                                    

Z pohledu Blair: Hned co Justin odešel bůch ví kam semnou zůstal v pokoji Jaden.!Od kud si Blair?!Z New Yorku?!A ty Jaden od kud si ?!Taky z New Yorku .!Kde máte rodiny?!Obvykle jsou po celým světě některý ve vezení a některý i mrtvý.!

Jak je možný ,že jste tady a zabijíte lidi?!Každý má svůj příběh?!.....................................................Jadene!.......Jadene!.................Jedene!!

Musím jít ....Blair ,ale zítra se zas stavím?!Dík.! Zdá se mi ,že Jaden je v pohodě ,ale někdy se mi zdá ,že se taky bojí podle mího je v něm nějakej malej človíček se taky bojí.!

Chvíli jsem přemýšelela jaký můžou mít příběhy ale myšlení mi přerušilo chychotaní holek..........první co mě napadlo další unosy to jsem vedou každou obět dřív než jí zabijou ,ale pak ty hlasy styl vyjádřovaní bylo jasný že nejde jen tak o nějaký holky ,ale o holka kterým s říká štětky nebo kurvy.

Nemohla jsem ty zuky těch holke vydržet raději jsem šla do koupelny když jsem si všimla odemykaní dveří když jsem vyšla s koupelny viděla jsem tam Justina s nějakou ženskou nebyla moc oblečená měla jen červené šaty nebyla jsem si jista jestli má něco pod tím něco má myslela jsem si že kurvy vypadaj jak normální holky co potkáte ne nějakým večírku ,ale ona vypadala hrozivě přemalovaná alešný prsa.!

Lindo tohle je Blair.! Vážně nevěděla jsem ,že jdeme trojku.?!Hned jsem zařvala. Co .....ne bože já tu jsem jen tak nebudu vás rušit.!Jo tak to promin obvykle když vejdu do ložnice a vydím polonahou holku tak mě napadne trojka.!Sorry paní nebo slečno Lindo ale děkuju do trojky nejdu.!!!

Šla jsem zpátky do koupelny kde jsem se zamkla bylo mi dost trapně až jsem trohu zrudla chvíli jsem chodila jen tak po místnosti ,ale pak mě chuze přestala bavit sedla jsem si do vany oblečená kde jsem se snažila nemyslet na to co se za těma dveřma děje.!

Nejdřív jsem četla složení šamponu a ruzných sprchovích gelů ......pak jsem se koukala do  a trochu jsem tam začala hrabat pár prašků a věci na holení a taky spoustu žiletek a tak mě napadlo ,že by mu jedna neubyla.!

Sedla jsem si na kraj vany a oholila jsem si nohy užasný pocit ,ale čas mi vůbec neubýl tak jsem se rovnou oholila celá.!Žiletku jsem schovala do mezery za umyvadlem.

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :)***

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat