Část 45

2.1K 110 0
                                    

Když si myslíš ,že to zládneš!!To si piš ,že to zvládnu.!

Z pohledu Justina.:Šel jsem si dát sprchu a pak jsem si šel odpočnout protože jsem čekal ,že ta pařba pojede až do rána.!

Zbudil mě zvonek u dveří sešel jsem schody a na gauči seděla Blair a koukala na přichazejicí kurvy na konec jich přišlo 9 a ještě chlap co je sem odvezl ,ale ten byl podle sitovanýho oblečení teplej Blair na ně začala koukat  přes gauč a musela se smát a kroutit hlavou.

Cody vzal hned tažku a začal pytlíky marihuany koksu a dalších drog házet na stůl.Do prostřed dal vodnici.Ten chlapek spustili nějakou muziku a holky co s ním přišli se začali bavit z klukama začali si povídat s ostatníma klukama.!Jaden seděl u Blair.!A oba kouřili z vodnice.!

Cody si k nim přisedl a začal hulit.samozřejmě se k němu přidal i Jaden a začali to vnucovat!A naše slečna zvládnu všechno si hned zahulila sedl jsem si k ním..........chvíli jsem se na ně koukal a hlavně na Blair jak se s tím vypořádá samozřejmě bych to nebyl já kdybych si taky nezahulil.

Všechny ty hoky se okamžitě sesypali na všechny ty drogy a všechny ty holky  se na ně sesypali.Já jen tak koukal na to co dělaj a ,jak tancujou.

Blair začali do pusi cpát chlast hodně moc chlastu a když jí někdo nabídl tak ho samozřejmě neodmýtla já jí v tom nechával.Po další půl hodině jsem si všiml že za celí ty 2 hodiny pila docela dost a vyhulila toho taky hodně..Koukal jsem co dělá a jediný na co jsem se zmohl bylo kývaní hlavy.

Začala být opilejši  motala se a pak začala řvát a smát se .Asi tři další holky tancovali na stole.!A hned co začala další písnička You Make Me si Blair stoupla k ním a začala tancovat moje oči se upřeně dívali na její sexy a rajcovní tanec na stole.

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby:) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat