Část 59.

1.9K 114 0
                                    

Zapla jsem jí a naladili se zrovna zprávy

Novinky o zmizelé Blair Summer Davis neboli dívce co se stratila na párty .......policisté tvrdí že patraní poní je naprosto zbytečné protože zmizela bez jakého koliv světka den dy se Blair stratila bylo i oběveno tělo Terence Goslinga rodina i její přátelé si říkaj jediné kde si Blair?!

I když asi všichni víme že Blair Davis  už asi neoběvíme v celku nýbrž jako zbytky z jejího těla což tvrdí detektiv kterýho najala její rodina přesněji tvrdí že Blair se opila a bůch ví kde v opilosti skončila mohla si něco udělat mohl jí nědo zabít nebo byla unešená teorii je miliony však nikdo neví jaká je ta pravdivá.!!!

Vypla jsem televizi a hlasitě se nadechla je mi jasný že brzo po mě přestanou pátrat a budu jen v seznamu zmizelích tod´ zřejmě vše.Drsný co?!Můj pohled byl upřén na Justina u dveří.

Tak co na to říkáš?!No že mohli vybrat lepší fotku na tý co tam ukazali vypadám tlustě.!Justin se usmál a já taky.!Páni co tebe nezajímá..........hledali tě všichni  tvůj obličej byl i na mlíku.!No super byla tam stejná fotka jak v tý televizi?!Jo to byla!No super rovnou mě mohli dát na tuk a mohla bych jím dělat novou reklamu.

Taky jsem měl  hroznou fotku když jsem byl hledanej.!Co že?!......Ty si byl hledanej?!Jo dlouhej příběh a ne neřenu ti ho.Ach ta!

Koukala jsem na Justina a prohlížela si ho.Co na mě tak koukáš?!Ani nevím............ani nevím proč si z toho co jsem vyděla v televizi dělám srandu jde o docela vážnou věc a já se směju fotce jak tam vypadám asi jsem se smířila že se od tut nedostanu.

Lehla jsem si do postele a na hlavu si hodila polštář a trochu zařvala.!Nejanči!!Justin oddělal polštář a držel mě za ruku.Oba dva jsme se na sebe koukali já koukala na jeho kouzelný hnědý oči.

Jen co do dveří thl Cody a Jaden opilí na sračku mi Justin pustil ruka a věnoval se jim.Ahoj co tu děláte dávate si pusiny mi nekoukáme?!Pane bože kolik jste toho vypili?!Nic moc jen jsme si párkrát lokli.!Jo jasně oba na to vypadáte že jste si jen lokli.!!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat