Část 65.

1.9K 104 0
                                    

"Justine seš tu"!!To už s nima fakt není možný.!!!.............Co chceš Harry?!Jen jesti mi půjdeš pomoct zbudit Jadena  a Codyho.!Jo hned jsem tam!!!

Justin mě naposledy políbil nasadil si kalhoty a šel z místnosti pryč.Já se zatím oblíkla a šla si sednout na postel kde jsem koukala na film.

Zachvíli zamnou přišel Jaden!!Ahoj Blair!!Vypadáš hrozně!!Jo ja vím můžu si lehnout.Jo proč by ne!Na co to koukáš?!Na Zkus mě rozesmát...!TO mi připomíná nevíš co je Justinovi?!Proč?!Dneska ráno si pískal.!Netuším!Ale zpíval si ve sprše tak si asi dělal dobře.

V tom bude něco víc.!Když myslíš.!Nechci aby si myslel kdokoliv s tohodle domu že jsem s ním měla sex nechci aby si mysleli že jím dám taky.!

Z pohledu Justina:Bylo 5 hodin večer a já se konečně dostala do pokoje s tácem jídla.!"Blair byla na posteli zabalená v peřinách a koukal na film.....hned co mě viděla si sedla a koukala na mě.!

"Si tu celý den zavřená mohla si jít dolů.!"Dobrý společnost mi dělal Jaden."!Jo budili jsme ho asi půl hodiny."!Šel jsem k ní sebevědomím krokem a sedl si na postel."Včera večer jsem tu v tý rychlosti nesundal ani podprsenku.!"Ani bych se nenechala mám vyhrady........nikomu je neukážu do doby než si jste jistá že mě po prvním sexu odkopne.!Proč ne ?!Kluci se pak mají na co těšit navíc tak poznám ty co mě mají jen na to a to na sex.!

"Aha to je dobrý pravidlo ,ale já se řídím praidlem oko za oko zub za zub ty si můj penis viděla já chci vidět tvoje prsa".!Koukal jsem na její pohyby a deku co měla vedle sebe začala žmoulat.

Jo tak to si asi budeš muset počkat já je neukazuja na potkání.!"Pomalu jsem se k ní naklonil a u ust jsem jí řekl.Víš že jsem schopnej tu podprsenku a tričko s tebe servat mrknutím oka klidně i zubama.!

Jdu se osprchovat klidně se přidej jestli chceš.!To bych musela být nahatá a to nechci.!No dobře.

Šel jsem do sprchy a když jsem se otočil byla ještě víc roztržitá.!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat