Část 2.

4.2K 181 6
                                    

Silně jsem se nadechl a šel zpátky do pokoje kde jsem se převlík a šel zbudit ostatní když jsem vešel s pokoje tak Cody a Herry byli nanohou a snažili zjistit kde naše další obět' bude celý večer.!

Já šel do pokoje Jadena bylo mi hned jasný že svůj zadek ještě nevytáhl s postele.Začal jsem do něj štouchat propiskou co jen tak ležela na stolku.

Justine vypadni a nech mě spát."Ne Jedene budeš muset stát!Justine vypadni"Jdem ještě promýšlet plán tak vstávej Paul nám ještě pár věcí vysvětlí."

Do deseti minut tam  jasný!"Fajn nerozčiluj nebo budeš mít vrásky!"Justine už vypadni!"Jo už odcházít právě tet zavírám dveře.!"

Nevím ,ale strašně mě baví prudit JadenaSešel jsem dolů kde byl Liam a Paul!?Vzal jsem si misku křupek a sedl si na kuchynskou linku.!Kde jsem jedl a pozorně poslouchal.!Jaký máj kluci plán!!

Po 15 minutách přišel i Jaden který si sedl vedle mě na kuchynskou linku.Paul vstal a začal mluvit.!Tak jo hoši máme tu pár věcí co jsou na hovno ta první a nejduležitější naše objet ménem Jess Sommons bude dneska v Derencově klubu do toho klubu chodí hodně lidí.!

A proto to tam hlídá ochranka aby nenalejval nezletilím."Ta dobrá zpráva je ,že má pronajatý salonek ta další špatná zpráva nemůžete použít pistole dělají hluk tak že jedině nože."

Příkývl jsem hlavou.!A šel jsem se kouknout na mapu klubu .!Pozorně jsem prozkoumával každý místo co tam bylo !!

Doufám že se vám bude líbit :) a omlouvám se za chyby 


Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat