Část 67.

1.8K 107 0
                                    

Cody máte tu něco k pití....!"!Jo Justine dáš si rom nebo vodku?!".Hmmmmm nalej mi Rum..!Dobře tady máš.....!!

Sledovala jsem  a nevím ,ale měla jsem pocit že jsem v bezbečí jako by se nic nedělo a pomalu jsem zapomínala proč tu jsem a co semnou chtějí dělat..................................................všichni se dali dojídla a já nezůstávala po zadu a taky jsem si pokouskách z kuřete ukrojovala.!

"Jo Justine ,abych nazapoměl dneska večer odědnaváme kurvy chceš někoho taky...!??No.....!!"Hned co řekl to no jsem to nemohla nechat jen tak.......a zatím co přemýšlel jsem mu svou pravou ruko položila na stehno a začala jsem ho jemně hladit a přibližovat se k jeho poklopci......bez toho aby si toho Cody nebo Harry všimli..........................a když jsem byla pár milimetrů od Justina poklopce jsem viděla ,jak se Justin narovnal a jak se mu na rukou oběvuje husina...."Tak co Justine chceš nějakou?!No.....hmmm..........Ne to je dobrý bolej mě zada asi bych to ani nezvládl.....!!no dobře bude jich víc pro nás.!

Jen co to do řekl jsem se usmála a ruku oddělala.............................,ale on mi pod stolem ruku chytnul a zmáčnul..........a mou ruku položil na své stehno a začal mi po ni pomalu a jemně sjiždět.

Upřímně to semnou začalo dost hrkat.!Ale dál jsem se pokoušela aspon jednou rukou jíst i když to bylo nemožný zvláštně se mi začali klepat ruce a kousala jsem do rytmu toho jak mě hladil...!!

Všiml si toho dokonce i Cody."!Děje se něco Blair¨?!ne mělo by?!Ne jen divně koušáš a klepeš se......!!To nic .............jen..........hm................. potřebuju......hmmm..............na záchod tak že já...........jdu na ten...........zachod.......takže zatím!!!

Šla jsem do pokoje opravdu rychle a radši jsem se ani neotáčela a doufala jsem že mi na to skočili......Šla jsem do koupelny a tam jsem si omyla obličej když jsem se znovu narovnala a otočila ke dveřím byl tam Justin který mě sledoval.

Potřebuju na zachod trochu fadní výmluva.!!!skus si něco vymyslet sám když ti někdo hladí a drtí ruku.!!Prostě to přiznej že ještě chvilku a vrhla by ses na mě.....!!!No tak to se pleteš!!!Nemyslím si prostě to přiznej.!!!Sklonila jsem hlavu a rychle přemýšlela....!!Fajn Justine jo možná jo ,ale rozhodně ne před těma dvěma...!!!

Bylo by to pro ně 3D porno!!Víš že si dost nechutnej....!!přiblížil se ke mě a koukal mi přimo do očí.!!Jo vím že jsem nechutnej ,ale to se ti na mě líbí!!Jo máš pravdu!!!

nevím co mě to popadlo ,ale chytla jsem ho za hlavu a přimačkla ke svým rtům a tentokrát jsem to byla já kdo se dostal do jeho pusí první.!!

Z pohledu Justina:Dost mě její reakce překvapila ale byla to dost přijemné překvapení a tím že si ona začala mi dala signál že to chce a já se rozhodně bránit nebudu.

Doufám že se vám část bude líbit a omluvám se za chyby :) : P 

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat