Část 51.

2K 120 0
                                    

Měla jsem tolik nevyřešených otázek ,který mě nehorzně trápili.Ani nevím jak dlouho tu jsem je to ,jak věčnost a začínám uplně zapomínat že mě unesli ani nevím jestli někde tam venku mě někdo hledá.!!Myslím si ,že jo pokud se rodiče vrátili domů ,ale rodiče nepatří k lidem co by v něčem vytrváli.

Bylo skoro poledne a  já chodila po místnosti a utoho si kousala nechty dělám to když jsem nervozní a tentokrát jsem byla nehorázně nervozní.!

Po další půl hodině do dveří vrazil Justin můj pohled spadl na něj a na to co dělá vyděšeně bez slova šel do koupelny a vzal z ní několik obvazů a zas zamknul.!

Já se přilepila na dveře jestli něco neuslyším.!Slyšela jsem paniku a jak Jaden sičí bolestí.!Asi se mu něco stalo co když ho střelili...Ostatně mě začalo trochu bušit srdce Jaden je jediný kdo se tu ke mě chová jako k člověku.!

Po další hodině jsem slyšela jak se někdo blíži e dveří hned jsem si šla sednout na postel a  do dveří vrazil Justin tak silně že se obraz na opačný zdi spadl!!

Hned jsem se na něj koukla nevypadal nijak jinak byl v klidu a já si neskutečně oddychla.Co se stalo?!Nic co by tu tvojí blond hlavičku muselo zatěžovat.!

A už zas chová se ke mě hnusně.Je jak počasí chvíli je hodnej a dá se s ním bavit a za chvíli si hraje na drsnáko co nemá city.!!!!

Jen se ptám jestli je všechno v pohodě slyšela jsem Jadena a ten nezněl že by byl v pohodě.!Jo je ty sráči v tom skladu Jadena střelili naštěstí to bylo jen škrabnutí doufám že ti to stačí!!!

Hodně silně bouchl dveřma od koupelny naštěstí nic nespadlo....................v koupelně zůstal asi další půl hodinu.!Já jsem jen protočila očima nechámu co má furt za problém takovího krétena jsem dlouho neviděla všichni to jsou jen odporní chlapi co zabijejí.!!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat