Část 3.

3.7K 164 6
                                    

Z pohledu Blair: zrovna jsem byla s Daisy v nejdražším butiku v New Yorku.Ona si šla vybrat nějaký letní šaty zatím co já vybírala sako.Našla jsem tam perfektní černý sako.

A musela jsem ho mít k tomu jsem si ještě koupila šedý džíny a kabelku.!Všechno to k sobě perfektně sedělo a mě napadlo ,že bychom mohli někam své hadry jít ukázat.!

Tak co Dee máš večer něco plánu.!?Ne co navrhuješ Co kdyby jsme šli do klubu na nějakou párty.!Fajn souhlasím ,ale do jakého?!Blair mám to ....slyšela si Derencově klubu.!Ne!!

Tak jo nejdřív se stavíme na oběd a já si koupím nový boty abych zapadla v tom klubu a pak se sejdeme před tím klubem .!Fajn souhlasím.!Hned co jsme zaplatili jsme šli do restaurace kde jsem si dala krevety a Daisy humří salát.!

"Když jsme šli kupovat boty........Tak mě přišla SMS od mamky "kde lítáš jsme doma večer i s tatou odlítáme tak nás pojt' přivítat"Daisy omlouvám se ,ale budu muset domů ."Ok tak večer limuzína čeká před vchodem ona tě odveze domů.

Jo díky moc?!Hned co jsem přijela domů tak jsem okamžitě nastoupila do výtahu a jel přímo k nám do bytu..Tašku s nákupem jsem nechala před vchodem a šla do obejvaku kde seděl táta a mámou a oba se na mě vrhli a objímali mě.

Nemohla jsem se ale rozhodnout místo toho jsem si šla umýt hlavu a celkově jsem pak vlezla do sprchy kde jsem se umyla a vzala si svůj sametoví župánek.Hned jsem si v koupelně roztopila žehličku.

Přešla jsem do pokoje kde jsem se začala sušit a převlíkat oblíkla jsem si fialové tanga s ladicí podprsenkou na to jsem hodila bíle tílko s kterým mi je vidět břicho k tomu jsem si vzala svoje nový šedý rifle přešla jsem opět do koupelny kde jsem se nalíčila a vyžehlila vlasy které jsem pak hodila na jednu stranu.!

šla jsem zpátky do pokoje kde jsem si nasadíla ponožky a sako pak jsem šla do šatníku kde jsem přemýšlela jaky boty si vezmu najednou mě zaujali hnědý boty s třásněma.

Po hodinové debatě jsme se museli jít všichni tři chystat oni na odlet a já na pařbu.

Šla jsem k výtahu pro tašku bylo teprve půl 4 všechno jsem si vybalila a hledala boty vhodný k saku a riflím.

Omlouvám se za chyby :D


Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat