Část 86.

1.5K 97 2
                                    

Cítila jsem jak se mi podtrhli nohy cítila jsem jak padám jak se mi naprosto točí hlava a v okamžiku když jsem si myslela že spadnu na zem jsem náhle ucítila tlak na zádech když jsem se rozkoukala viděla jsem že je to Justin který mě zachytil a následně narovnal a postavil na nohy.....................já se zuby nechty držela jeho rukou abych nespadla.!

"Auuuuu Blair trochu mi tu ruku drtíš.!emmm Sorry Justine."

Snažila jsem se narovnat ,ale jen co jsem se narovnala jsem cítila zas jak se mi podlamují nohy a motá hlava ,ale chtěla jsem jít jako že mám vše pod kontrolou............no upřímně zvládla jsem jít zhruba tři metry pak jsem se převrátila do zadu naštěstí mě Justin chytil zas mě narovnal a šel se mnou.........já jelikož jsem se bála případného spadnutí na zem jsem se zas držela.!

"Myslím že je to dostačující znamení aby si přestala s pitím co myslíš Blair?!Hele do doby než se totálně nezebliju nepřestanu pít je to dobrý antidepresivum sice není druhý den nejlepší vzpomínat na všechno co se stalo ,ale to se vyřeší dalším chlastem.!

"Myslím ,ale že ty by si s tím měla přestat!!To říká ten který nedokáže den vydržet bez skleničky chlastu.!

Fajn uznávám nejsem zrovna nejlepší příklad.!To teda ani náhodou vlastně si myslím že jsem tu nejstřizlivější.!"Ten byl dobrej Blair.!

Položil mě na postel a sundal boty......,ale nechtěl zůstat jako by chtěl být co nejdřív pryč abych neměla šanci říct nic o citech atd.....

Já jsem ho ,ale při jeho odchodu zatáhla za ruku.!Vážně to se tet budeš držet dál?!Právě jsem ti pomohl a chci tě nechat aby si se vzpamatovala.!

Jasně je mi jasný že tu nechceš zůstat kvůli konverzaci co jsme vedli před 10 až 20 minutami.!Ale nene Blair prostě se vyspi.!"Ne Justine nechci spát!!!

Já jen čekala na reakci proto se můj tep zdvojnásobil.............Justin ke mě okamžitě přišel a přítáhl si mě k jeho tělu spojil naše rty ,ale něco bylo jinak vždy před tím co jsme se líbali vždy se dostal dovnitř a pohrával si tam s jazykem ,ale tentokrát ty rty jen spojil čekala jsem až se probojuje do mích rtů ,ale on to neudělal čekala jsem když se prokáže "ten" Justin který byl v líbaní drsný a nezastavitelný jen tam tak stál ruce kolem mého pasu který držel tak abych neměla šanci utéct....skoro se mi zdálo jako by se toho bál že bych utekla............nějak jsem vycítila že se do mé pusy ani nechystá dostat a tak jsem si to začala užívat jeho rty byli jako plameny a ty moje jako led cítila jsem jak mě svými rty  rozehřívá a když jsem si to užívala.

Rty odpojil tak zvláštně nechápavě se na mě podíval nadechl se a šel pryč  když odcházel......usmála jsem se a potkla se dvěma prsty  rtů jako by na nich něco bylo cítila jsem se jako by mi dal ten největší dar co mohl.

Jen jsem ta seděla na posteli a usmívala se ten úsměv jsem poznala tet mi to bylo jasný na 1 000 000 % ne jen že ho miluji ,ale dokonce ho chci mít po boku chci ,aby mě chytl a už nikdy nepustl chci aby byl můj ochránce na plný úvazek!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P


Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat