Část 92.

1.4K 89 4
                                    

Koukal jsem na ty záběry  a pak jsem se na tolik naštval že jsem praštil s počítačem na kterým se záběry promítali.

Z pohledu Stephanie: když jsem se probouzela neskutečně na mou hlavu působil tlak když jsem na místo bolesti sáhla byl tam náznak boule a pak jsem si uvědomila kde to jsem.............byla jsem v nějakým sklepě který měl malé okénko na nějakou tmavou chodbu byla tam jedna žárovka která ani pořádně nefungovala blikala a působilo to  dost strašidelně ještě chybělo ,aby se někdo přiřítil s motorovou pilou.

"Haloo?!.........je tu někdo?..............HALOOOOOOO?!........kde to jsem ?!...........Haloooooo?!

Nikdo neodpovídal bylo takoví ticho že by byl slyšet i špendlík který by spadl na zem......Čím déle jsem tam byla tím víc jsem mrzla.......

Seděla jsem na zemi a opírala se hlavou o kamennou zed' když jsem slyšela ve tmě něčí kroky ihned jsem vstala a koukala do tmy kdo nebo co se vynoří .......když kroky byly kousek od okínka tak jsem se pomalu vzdalovala až jsem zády narazila na kamennou zed'

Bala jsem se na tolik že jsem i přivírala oči ,abych "to" neviděla............................ale pak se najednou v okénku objevila Paulova hlava a já si oddechla a přistoupila k okénku k Paulovi.

Kde to jsem Paule?!Ve sklepě nikdo jsem nechodí  proto tě nikdo neslyší.!Fajn tak jsem ve sklepě ,ale co tu dělá?!

 jedeš domů?!Co vy mě pustíte?!Nebud blbá káča jdeš domů k papínkovi.!!Kde je Justin?!Proč?!On by to nedopustil on by to zařídil abych k němu nešla.!Zlato to on tě jsem zavřel dělá tohle se všema dělá že je miluje a pak je přímo bodne do zad jak myslíš že vím že tě miluje dneska ráno se smál s ostatníma všem to totiž říkal co si mu říkala a on že když ti to říkal tak se snažil nesmát.!To nemůže být pravdo to by mi neudělal.!

Blair je to gangster celý život zabijí,pije,hulí a má sex s náhodnýma holkama ty si jedna s těch holek a prostě si mu naletěla nic víc v tom není..........žádný city......prostě ho hod za hlavu.!

Jak když ho mám ráda?!..Máš ráda jen jeho hodnou část která ani neexistuje je to jen vrah s tím se smířit musíš on není hodný je jen jeden Justin a ten je zkažený až na kost a on se nezmění kvůli nějaký bohatý holce která pro něj nic neznamená.!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P


Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat