Část 27.

2.4K 128 0
                                    

Po hodině jsem se  zbudila když jsem cítila kouř a otevřela jsem oči a sedla si otřela jsem si oči a koukala od kud kouř jde......šlo to z balkonu samozřejmě tam byl Justin z cigaretou v puse.nechala jsem to být ,ale těžko se dá přehlídnout kouř  co se líhl po celý místnosti a ještě se tam dobře nedýchalo.

Snažila jsem se zabořit hlavu do polštáře abych nic necitíla a u toho slyšela ,jak Justin zavírá balkonoví dveře a jeho kroky se přibližovali k druhý straně postele citila jsem ,jak si Justinova vahá pod madrácí prohnula nechtěla jsem se na něj koukat a raději jsem zůstala zabořená v polštáři ale musela jsem se nadechnout.!

Pomalu jsem se otočila na jeho stranu měl ruce za hlavou a zavřený oči nebyla jsem si jistá ,ale myslela jsem že spí.

Polovinu obličeje jsem schovala za polštář a sledovala jsem ho kdybych ho neviděla ,jak zabijí nikdy bych neřekla ,že je to vrah nechápo proč jsem na něj musela koukat.

Skousla jsem si horní ret a snažila se zavřít oči ,abych usla ,ale pokaždý když jsem je zavřela jsem se musela na něj kouknout ani nevím proč asi jsem potřebovala vidět jestli spí asi...... přiblížila jsem se o pár centimetrů a znovu se schovala za polštář koukala na každou jeho část obličeje.

Nadechla jsem se a lehla jsem si rovně obě ruce jsem dala dolů a zakroutila hlavou.O můj bože já na něj fakt myslím!!Radši jsem zařela oči a snažila jsem se usnout.!

Z pohledu Justina: Probudil mě Jaden když jsem se kouknul do okna byla ještě tma.!Co chceš Jadene ?!Je tu noční prácička tak stávej kámo máme trochu zpoždění?!Tím práce Jaden myslel vraždu.Protáhnul jsem se a stal z postele.

Šel jsem do koupelny a otevřel šuplík kde mám dvojté dno a v něm schovaný zbraně a náboje vzal jsem si pistoli a za pas si dal nůž pak jsem se jen převlíkl.Kouknul jsem se na Blair .......nemůžem jí tu nechat bůch ví co ještě provede.

Klid Cody to přehnal zvrací tak tu zůstavá.!Fajn!!Šel jsem ke dveřím a otočil jsem se na Blair spala v klidu.....O BOŽE čumím na ní jak na debila....Hned jsem zavřel dveře a odešel pryč z místnosti dolů a šel rovnou do auta.!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :* :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat