Část 18.

2.6K 121 0
                                    

Zhluboka jsem se nadechla a vydechla.!Pochvíli jsem slyšela odhrnovaní záclon a tam stál Justin párkrát jsem se na něj koukla ,ale dál jsem s rozhližela .

Nechceš jít dovnitř začína mrznout ?!Ne mám se tady skvěle!Jestli chceš můžeš si dát sprchu?!Hmm tet nechci....! odfrkla jsem.Tak fajn!

Odešel nasraně dovnitř ,ale mě to nezajímalo slyšela jsem ,jak odemyká dveře a pak s nima prásk a znovu zamknul pokaždý když slyším ,jak někdo vchází nebo vychazí tak kontroluju zamykaní dveří.!Zhluboka jsem se nadechla že to zas nevyšlo trochu jsem protočila očima.

Šla jsem do koupelny kde jsem si sundala oblečení a spodní prádlo a začala jsem se mýt byl to užasný pocit cítit teplou vodu na svým těle vzala jsem si jeho šampon a vmazala si ho do vlasů pak to všechno zplácha vzala si ručník který jsem si obmotala kolem těla nechtěla jsem vyjít nevěděla jsem jestli tam náhodou není.!

Tak jsem schla v koupelně a citila z mich vlasů i těla jeho vůni když jsem se oblíkla tak jsem si vlasy dala do drdolu a šla do pokoje kde byl zas salát koukala jsem všude po místnosti a Justin na balkoně nevšíml si mě já si šla pro deku kterou jsem přes sebe hodila ,aby mi nebyla taková zima.!

Neměla jsem chut na jídlo a jen jsem s křesla pozorovala Justina.!Stál tam a v rukou měl skleničku nějakýho alkoholu podle barvy jsem odhadovala rum!

Sjížděla jsem ho očima ,abych ho pořádně skoukla možná jsem se i párkrát pousmála ,jak nějakej idiot chvili jsem ho ještě pozorovala.Ale netrvalo dlouho a všimnul si mě .Šel dovnitř.

Přinesl jsem ti salát.!Všimla jsem si.!Jak dlouho tu sedíš?!Chvíli ........... proč?!

Jen tak mohla si říct já bych tě tu nechal sám.Je to tvůj pokoj................. spíš bych já..... měla odejít tak že...... já jdu.!Dobrej pokus musíš tu zůstat.!Ani jsem neveřila ,že by mi to mohlo projít,ale za pokus to stálo.!Sněs ten salát!!Tet dohlížíš abych jedla .........není jedno jestli budu ohladu stejně tu nebudu moc dlouho!!

Vypadá ,že tu ještě nějakou tu chvíli budeš tvůj otec odjel z New Yorku a nikdo neví kdy se vratí pár lidí ho vidělo nedaleko Las Vegas!!Neříkej že je to můj otec..... tohle postavení stratil už dávno!!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :):**

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat