Část 16.

2.6K 137 0
                                    

Po 15 minutách mě je dal  a dal mi i salát.!Na co salát?!Aby si to odnesl na horů jí ........nejedla celej den a mame jí tu držet pokud možno na živu?!

Fajn odnesu jí to tam hnedka co dojím .Nespěchal jsem s tím vychutnaval jsem si každý sousto.Hned co jsem dojedl jsem vzal vydličku a šel na horů pak jsem začal otevírat dveře seděla na stejným místě celou tu dobu.....na postel jsem jí položil misku se salátem a párkrát jsem za kašlal.

A čekal na její reakci.Ale čekaní mě nebavilo......!Slova dík ,že si mi přinesl jídlo neznáš.!   

Radši chcípnu hladem než jít k fotrovi!!Jindy bych to po tobě hodil ,ale máme se postarat aby se ti nic nestalo.!Tak na to ser a zabij mě nemůžeto být horší než vidět otce ještě když jsem zjistila že je to vrach!!

Jindy bych ti vyhověl ,ale nechci ti udělat to potěšení budu koukat jak trpíš!!Radši otočila hlavu a zakroutila hlavu kdyby mohla zabít myslí byl bych už dávno mrtvej.!Jdu se osprchovat a ty by si mohla sežrat ten salád a neuděl tu bordel?!

Z pohledu Blair: Jeho soucit mi byl u prdele chtěj mě poslat k člověku co mě chtěl zabít když jsem byla mimino numůžu ho nazývat ani otcem je to vrach stejně jako všichno v tomhle domě!!

Mé myšlenky přerušelo nesnesitelné Kručení v břiše ,a ten salát nevypadal špatně ?!Přiblížila jsem se a sedla si na postel chvíli jsem přemýšlela jesli neni otravenej nebo tak něco ,ale pak jsem uchopila talíř a začala jíst než jsem si toho všimla měla jsem ho celý v sobě.!

Pokřupala jsem si ruce krk a další části těla a i tak jsem nechtěla poslouchatjeho keci a tak jsem si šla lehnout na křeslo kde jsem se stočila do klubíčka a snažila usnout ,ale klepala jsem se furt kosou začala jsem nadávat typu nezabilo by ho trochu zatopit.

Po chvíli jsem slyšela ,jak přestala voda ve sprše týct a tak jsem zavřela oči ,aby si aspon myslel že spím.!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :):P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat