Část 63.

2K 114 1
                                    

Chtěla jsem vyrovnat skore tak jsem rukou pomalu zjížděla po jeho vypracovaném břiše a jela až dolů kde jsem mu parkrát přejela po jeho poklopci.

Cítila jsem jak se boule v jeho kalhotách zvědšuje čím dál víc..........a tím ,jak se zvědšovala začal být drsnější ,ale stále něžní jak v mích ustech tak i v dotykách po celým mém těle.

Začala jsem být nedočkavá a pomalu jsem mu začala rozepínat poklopec on mě s tím pomohl a jeho kalhoty letěli až někam k oknům.

Byla jsem natěšená čím dál víc co se bude dít dál.Když už byl jen v boxerkách bylo vidět jak ho to vzrušeje tak jako mě.!

Pomalu jel až k méhu lemu kalhotek ze kterých mě dostal mrknutím oka.Pak mě po ní parkrát přejel rukou a nasledovali jeho prsty pomalu se dostavál do vnitř a začal s níma hýbat což vedlo k mému rychlemu dychaní.

Když pocítil že se můj orgazmus blíži prsty vyndal.Moje dychaní bylo zas v normálu koukla jsem na Justina trochu zamračeným pohledem ,ale on se usmíval.

Kdybych to dodělal neměl bych s toho skoro nic.!!Usmála jsem a rukou se dostala k jeho boxerkám kde jsem znovu rukou parkrát přejela a pak se dostala i dovnitř jeho boxerek kde jsem mu po něm taky několikrát přejala.Justinů tep se taky zvýšil sundal si boxerky a já vykulila mirně oči myslela jsem si že ho má velkýho ,ale když jsem ho viděla na vlastní oči jsem věděla že ucitím  zřejmě bolest.

Justin se usmál vytáhl ze šuplíku baliček kondomu a navlíknul si ho pak  přes nás  hodil deku. Já Přivřela oči a netrpělivě čekala.Citila jsem jak ho do mě Justin pomalu sune......bolelo to ano ,ale jen trochu a jen co se do mě dostal celý a začal s ním pomalu sem a tam hýbat se celý pokoj zaplnil našemi společnými nadechy a vydechy.

Justin jel zhruba 6 minut ve stejným tempu ,ale pak začal zrychlovat tentokrát jsem vydávala i tiché zvuky netrvalo dlouho a Justin je začal vydávat taky.

Po dalších 10 minutách to konečně přišlo citila jsem svůj i jeho orgazmus jak se blížejí k cíli.Bylo to rychlé a naprosto naplnilo mé očekavaní o tom že to s ním bude super.

Justin naposledy hejbnul jsem a tam ze všech sil a mě se přijemně ulevilo dostavil se můj i jeho orgazmus.Justin si na mě něžně lehnul a pak jsme jen čekali až se naše dychání zas sklidní.! 

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat