Část 9.

2.9K 156 3
                                    

Blair.....Blair ty si vzhůru začala jsem v duchu děkovat pánu buhu!!Berto tad...Okamžitě mi ten třetí co se ještě nepředstavil ucpal usta a Herry mě zvedl.Ale e mě jako by se probral nějakej adrenalin kousla jsem hodně silně toho co mi držel pusu.!

Liam se ke mě příblížil a něčím mě bouchljá jsem začala vidět zamlženě a klekla jsem si ,ale pak do mě uhodil na podruhý a to už jsem ležela na zemi a jak tam běhali a panikařili pak mě jen zvedli a táhli pryč k autu.

Z pohledu Justina:Když jsem se koukl na svojí ruku byli tam obrysy zubů a začal jsem si říkat ,že se těším až to ta kráva schytá ,ale když jsem se koukl na ní spala tak klidně na to co jí bude čekat.!

Když jsme dorazili do našeho sídla který je dost daleko ,aby nás tam někdo našel jsem nejdřív přemýšlel jestli jí mám vzít já nebo to nechat na Liemovi který by jí chytl za vlasy a šel s ní do vnitř rozhodl jsem se že jí vezmu když jsem jí zal do naručí přitulila se koukala jsem na ní a chlasitě vydechoval.!

Kam jí dáme.!Já bych jí dal dolů do sklepa k bramborám je tam zima aspon pak bude mrznout a bude chtít tu smrt o to víc bude o ní škemrat !!Fajn někdy se Liem vážně chová ,jak nějaký vražedný monstrum!

Jaden šel semnou.!A s kabelky ji výtáhl mobil a peněženku.!Já jí položil na zem nebylo tam moc teplo ,ale tak co!!

Šel jsem zpátky do obýváku kde už všichni šli spát já a Jaden jsme si výtahli lahev vodky a párkrát jsme se oba napili a šli spát vzal jsem si sebou flašku vodky sedl si na kraj postele kde jsem si zdělal oblečení a vzal pižamoví kalhoty.!Vlezl do postela a naposledy se napil.!

Bylo mi jí celkem líto za to ,že to omilem viděla a bude muset umřít.Kurva co to do tý vodky dávaj zaslouží si to ......určitě jo!!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se že to tak trvalo :)*

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat