Část 81.

1.6K 93 2
                                    

V tu chvíli jsem měl chut' znovu okusit její perfektní rty který mě vábily abych se do nich zakousnul.


moje očí z ní ani na chvíli nesklouzli celou dobu jsem na ní koukal chvilkama jsem se na ní smál další chvilku jsem nahodil svůj svůdíví a sexy pohled s kterým mi nikdo neodolal ale ona jako by před míma pohledama měla štít vždy když se koukla měla takoví namyšlený pohled a nevěnovala mi moc pozornosti po pár sekundách toho nechala a koukala úplně mimo musel jsem utvrdit musím jí znovu dostat.


Z pohledu Stephanie: Můj plán se uskutečnil nepouští ze mě ani na sekundu oči kouká svým upřeným pohledem a snaží se abych mu věnovala pozornost on si asi myslí že patřím k těm holkám který když se na ně kluk roztouženě podívá že se hned svléknou a vlezou s ním do postele to má ,ale problém já se jen tak lehce nedám.................chci si to užívat chci aby po mě toužil na tolik že nic víc než já nebude existovat.


Koukla jsem na stolek a tam byl ovladač namířila jsem s ním na televizi a zapnula jí naladila jsem na kanál kde hráli písničky abych to tu vážně proměnila v párty k tomu jsem šla do kuchyně kde jsem si nalila sklenku vodky Justin stál hned zamnou a chytl mě za pas.


Co to děláš?Co by neříkej že se ti to nelíbí!"Neříkám že se mi to nelíbí ,ale je to ohraný zvlášt když takhle svádíš zřejmě každou.!O čem to mluvíš Blair?Však ty víš stačí jen když přiznáš vlastní chybu.


Chybu nevím co bych měl přiznávat já chyby nedělám Blair.!Když ty ne tak já jo a tu chybu jsem udělala s tebou asi jsem neměla dovolit zajít tak daleko.


"O čem to mluvíš Blair myslel jsem že to je obou strany že se ti to líbí co děláme."Jo možná že se mi to líbilo ,ale neměla jsem to dopustit až tet vidím že to byla zřejmě chyba.!"Proč chyba Blair?!"Je to jen sex a i ten časem omrzí!


Odešla jsem z kuchyně měla bych se cítit dobře ,ale necítím když jsem šla znovu do obejvaku byli tam nějaký kurvy jiný ty jsem neviděla bylo jich 6 a všechny vypadali na třicet a kluci tam nalejvali panáky chlastu já se jen koukala držela se stranou a popijela jednoho panáka za druhým to popijení bylo spíš klopení jednoho za druhým.


Doufám že se vám část líbí a omlouvám se za chyby tet budou části výházet zas každý týden :) :P


Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat