49.Bölüm

779 74 40
                                    

Yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum. İyi okumalar. (:

***

"Şartım şu: Arslan holdinginde ben de hisse sahibi olacağım." dedi Nil hanım, Levent beye bakarak. Masadaki herkes şok olmuştu.

"%30 Arslan holding hissesi istiyorum." diye devam etti Nil hanım ve ikinci şoku yaşatmıştı masadakilere.

"Bu biraz fazla değil mi? Sorumu mazur görün lütfen." dedi Çağla tepkisini göstererek.

Çağla'nın sorusuna gülümseyerek "Burada biz bizeyiz, değil mi? Batan bir şirketi kurtarmak söz konusu, o yüzden bazen fedakarlıklar yapmak gerekir. Ben size kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyorum, prestijli bir şirketin batmaması ve o kadar insanın işsiz kalmaması için. Tabii değerlendirmek size kalmış." diye bir açıklama yaptı Nil hanım.

"Rica etsem bize yarına kadar bir süre verseniz düşünmek için?!" dedi Levent bey nazik olmaya çalışarak.

"Elbette, sorun değil. Siz iyice bir düşünün. Ben haber vermenizi bekliyor olacağım."

Nil hanım akşam yemeğinden ayrıldıktan sonra, Arslan ailesi durum değerlendirmesi yapmaya başlamıştı.

"Sizce de %30 hisse fazla değil mi? Bir tek ben böyle düşünüyor olamam herhalde?!" dedi Çağla babasına ve annesine bakarak.

Derin bir nefes alıp veren Levent bey "Evet fazla ama şu an elimizde ki tek çözüm bu ve bunu kaçırmamamız lazım. Aksini düşünmek bile istemiyorum." dedi huzursuz bir şekilde.

"Allah kahretmesin. Yarın öbür gün daha fazla hisse sahibi olmaya çalışırsa, hiç şaşırmam." dedi Çağla durumdan oldukça memnuniyetsiz olduğunu belirterek.

"O kadar ileriyi düşünmek için fazla çaresiziz. Şu durumdan bir kurtulalım, nasıl olsa ileride böyle bir şeye kalkışırsa, ona bir şekilde engel oluruz." diyerek konuşmaya dahil oldu Çetin.

"Çetin haklı. Nil hanımın teklifini kabul etmekten başka çaremiz yok." dedi Nazan hanım.

***

Ertesi sabah...

Babasının çalışma odasına girip selam verdikten sonra "Babacığım seninle önemli bir şey konuşmak istiyorum." dedi Çağla kapıyı kapatarak.

"Dinliyorum."

"Eğitimimi tamamladım ve artık çalışmak için hazırım. Bildiğin gibi stajım da var. Sence de artık Arslan holdinginde çalışma vaktim gelmedi mi?" diye sordu sinsi kız.

"Evet biliyorum. Ben de bir ara seninle konuşmayı düşünüyordum zaten. Vakti geldi elbet, çalışmaya başlayabilirsin ama Levent Arslan'ın kızı olduğunu sakın unutma. Hata yaparsan külahları değişiriz." dedi Levent bey uyarısını eksik etmeyerek.

"Harika. Hata yapmayacağımdan emin olabilirsin babacığım. Uzun zamandır bu anı beklediğimi biliyorsun."

"Göreceğiz."

***

Akşam sevgilisine ulaşamayan Meriç, bir hayli tedirgindi. Mesajlarına cevap vermemişti ve bu onun korkmasına sebep olmuştu. Meriç'in rahatlaması için onu dışarıya kahve içmeye götüren Bora'da bu durumdan biraz rahatsızdı.

Hakan bey ile bir kafede buluşmak için anlaşan Çağla, tesadüfen Meriç ve Bora'nında aynı kafede olduğunu görür.

"Bir krizi fırsata çevirmeyi her zaman sevmişimdir." dedi Çağla kendi kendine kafede oturan çocukları görünce.

Entrikalar Prensi | bxbWhere stories live. Discover now