43.Bölüm

812 82 84
                                    

Vote atmayı ve yorum yapmayı unutmayın lütfen. İyi okumalar. (:

***

"O zaman sana 'Kadir' desem?! Bu pişmanlığını hatırlamana yardımcı olur mu?" dedi Çetin. Bu sefer ablasını fena halde köşeye sıkıştırmıştı ve ipleri kendi eline almıştı.

"Neden bahsettiğini anlamıyorum." diyerek zaman kazanmaya çalıştı sinsi kız.

"Bal gibi de anlıyorsun. Kadir'den hamile kaldığını biliyorum. Bebeği aldırdığını da."

"Sana bunu kim söylediyse seni fena halde kandırmış. Yok öyle bir şey." diye savunmaya geçti Çağla ama durum nafileydi. Kardeşi tüm gerçekleri biliyordu.

"Dua et, şu anki durumumuz bu şekilde. Yoksa annem ve babamın bundan kesinlikle haberi olacaktı. O yüzden sevgili ablacığım, bizden uzak duracaksın. Bunu bir istek olarak değil, bir emir olarak algıla." dedikten sonra Çetin montunu alıp evden çıktı. Tüm olaylara el atıp, Çağla'yı durdurmuştu.

Çetin tüm bu olanları Meriç'ten öğrenemeyeceğini bildiği için, Kadir'i köşeye sıkıştırmıştı ve neler döndüğünü anlatmasını sağlamıştı. Kadir ona her şeyi en başından anlatmıştı, çünkü arkadaşı Meriç'in zarar görmesini istemiyordu. Bu şekilde uzun boylu çocuk, Çağla ve Kadir'in arasında geçenleri, Meriç'in neden Kadir'i yemeğe çağırdığını ve diğer tüm olayları öğrenmişti.

***

Meriç maalesef Bora'yı kandıramamıştı ve bu yüzden olanları gizlice Çetin'e anlatmıştı, daha sonradan öğrenipte yanlış anlamaması için. Çetin evden çıkıp spor salonuna doğru yola koyuldu, aynı şekilde Meriç ve Bora'da.

"Yani boğazım ağrıyor dedim, onu dedim, bunu dedim, yok. Al geldik işte spora." diye söyleniyordu Meriç, kuzeni ağırlık kaldırırken.

Bora "Söylenmeyi bırakta, sen de biraz spor yap." dedikten sonra yanlarına Eymen geldi.

"Merhaba. Başlamışsınız bakıyorum. Eymen ben bu arada. Telefondan konuşmuştuk." diyerek Bora'ya elini uzattı kaslı çocuk.

"Evet öyle oldu. Bora, ben de. Memnun oldum." dedi esmer çocuk ona uzatılan eli gülümseme eşliğinde sıkarak. 

"Meriç istersen sana yardımcı olayım?!" diye bir teklifte bulundu Eymen.

"Teşekkür ederim ama ben koşu bandına yürüyorum hah. Sevdik birbirimizi."

"Sana daha hızlı kilo vermen için etkili hareketler gösterebilim ama." diye devam etti kaslı çocuk.

"Sen gösterirsin de, sonra Çetin nasıl hareketler gösterir bilemiyorum." dedi Meriç gülerek ve ağzında geveleyerek. Eymen ve Bora onun ne dediğini anlamamıştı.

"Efendim?"

"Aa Çetin de geliyor." dedi Meriç uzun boylu çocuğun geldiği tarafı işaret ederek.

Selamlaştıktan sonra herkes spor yapmaya başlamıştı. Meriç hariç. Komik çocuk diğerlerinden gizli koşu bantını yavaşlatıp neredeyse durduruyordu.

"Meriç duruyor musun sen?" diye sordu Çetin, komik çocuğu suç üstü yakalayarak. Meriç soruyu duyunca hemen koşu bantını hızlandırdı.

"Ne dedin? Çok konsantre olmuş bir şekilde spor yapıyordum da, duyamadım." diye cevap verdi Meriç sevgilisini kandırmaya çalışarak.

"Gel bakayım sen buraya. Sadece yürümekle, koşmakla olmaz." dedi Çetin elindeki ağırlıkları bırakarak.

"Neden ya? Ben mutluyum böyle." diye tepkisini gösterdi Meriç.

Entrikalar Prensi | bxbWhere stories live. Discover now