44: "Tene Dökülen Ruh"

127K 4.9K 2.5K
                                    

Medya karakterler. Başta Atalay ve Eylül, ortada Açelya ve Nazlı, altta Özgür ve Kerim.

#kışgelsin

+18.

Bölüm şarkısı: The Weeknd- Shamless

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bölüm şarkısı: The Weeknd- Shamless

44. Bölüm: “Tene Dökülen Ruh”

Şehvet, parmak uçlarının arasında titreşen keskin bir hissi dudaklarının arasında taşıyordu. Bir dolu heyecan yığını, ruhumun daha önce keşfedilmemiş yerlerine hakimiyetini kurmuştu. Atalay’ın koyu kahve gözlerine bakarken hiçbir şeyin dönüşünün olmadığını gördüm. Bu kez dönmek istemiyordum. Arzularımın boyutu hastalık derecesinde katlanarak artıyordu ve ben ezildiğimi sanıyordum.

Belimdeki elini indirip yanımda cansızca duran kolumun parmaklarına parmaklarını değdirdi. Hareketlerinin böylesine yavaş ve hafif olmasına karşın çığ gibi bir etki yaratıyordu. Yanağıma değen sakallarına tenimi bastırdım. Kokusu bile beni kendimden geçirirken, bir de tüm bedeninin bedenime yapışık olması dizlerimdeki canı kesiyordu.

Dudakları bu kez dokunuşunu kesmeden yukarı doğru kısa bir yol çizdi ve şakaklarıma geldiğinde durup uzun soluklu bir öpücük bıraktı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Dudakları bu kez dokunuşunu kesmeden yukarı doğru kısa bir yol çizdi ve şakaklarıma geldiğinde durup uzun soluklu bir öpücük bıraktı. O esnada diğer elini de duvara koyup beni kendisiyle duvar arasına sıkıştırdı. Hal böyle olunca gevşeyen havlumun da düşme gibi bir olasılığı kalmadı. Elimle kolunun üst tarafını tuttuğumda katılaşmış kaslarını hissettim. “Eylül,” diye mırıldanıp kendini geri çekti ve kapalı göz kapaklarını yavaşça açtı. “Bu kez kaçmayacağını bilmem gerek.”

Karanlıkta bile belli olan keskin yüz hatlarına baktıktan sonra ayak parmaklarımın üzerinde yükselip boynuna sarıldığımda gerildi. Saçlarımın ıslattığı çıplak omuzlarım ve kollarım onun tişörtünü de ıslattı. “Kaçacak mısın yine benden?”

VERA İLE VAHA  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin