31. Bölüm: "Müzikal."

201K 15.3K 55.4K
                                    

Multimedya:

Bu bölümü istediğiniz şarkıyla dinleyin, buraya da o şarkıyı yazın ki yeni şarkılar keşfedelim

Merhaba parlayanlarım!

Bakın her seferinde sözümde durup sizi bekletmeden geliyorum^^ Yorum ve oyumu isterim, keyifli okumalar<3

Bakın her seferinde sözümde durup sizi bekletmeden geliyorum^^ Yorum ve oyumu isterim, keyifli okumalar<3

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bölüme girerken yıldızlarımızı bırakalım.✨

31. Bölüm: "MÜZİKAL."

Ve işte bu gece, sevdiğim tüm şarkıları senin sesinden dinlemek istiyorum.

Ayın gelişi güneşten bellidir, benim ateşim senin elindendir. Tanrı'nın kızdığı ne varsa sendendir, senden gelen her şey başım üstündedir; ateş de, günah da. Sense... Haydutların yorduğu bu kalbimdesin. Karanlıkta yürüyemeyen bir kıza gözlerini kapattıran bir adamsın ve biliyorum ki, karanlığın içinde karşıma çıkan her haydutla benim için dövüşürsün.

Teşekkür ederim.

Ve sana söz, buna layık olacağım.

Dövüşleri sevmem, kalp kırmaları, incitmeleri... Hiçbirini sevmem. Ama biriyle dövüşüp yanıma geldiğinde ellerine pansuman yapacağım, birinin kalbini kırdığında sana bunun nasıl kötü bir şey olduğunu öğreteceğim. Seni sakinleştireceğim, iyi olan her şeyde seni, sen de iyi olan her şeyi arayacağım. Ellerinden tutacağım, düştüğün yerden kaldıracağım. Uyuya kaldığında üstünü örteceğim, gece yarısı kâbus gördüğünde sarılarak seni teselli öpeceğim. Ve sen de beni öpeceksin, ben de Tanrı'nın bir bildiği olduğunu düşüneceğim.

Bizim için bir bildiği...

Kollarım ne ara onun boynuna dolandı, hatırlamıyordum. Çünkü kendimi bu öpüşmeye kaptırmış, ürkek şekilde onun yaptıklarını yapmaya çalışıyordum. Parmaklarım titreyerek ensesinde duruyor, Hazer saçlarımı tutarak dudaklarını dudaklarımın her yerinde dolaştırıyordu. Nefessiz kalmıştım, kafam suyun altındaymış gibi hissediyordum. Vücutlarımız birbirine yaslıydı, boğazımdan, nefessizlikten dolayı sesler çıkıyordu ama Hazer tüm bu nefessizliğimize rağmen beni bırakmıyor, tek şansı buymuş gibi beni öpüyordu. Gözlerim sonuna kadar kapalıydı, onun ağzındaki nane ve sigara karışımını kendi dudaklarımda hissediyordum. Hayatımda böylesine öpüleceğimi, bunun bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim. Artık tamamiyle nefessiz kaldığımı hissederek bu rüyadan uyanmaya çalıştım ve dudaklarımı hafifçe geriye çektim.

Fakat, Hazer beni bırakmadı.

Ben ne kadar geriye gittiysem o da o kadar geldi ve o ses, ağzından bir daha çıktı. Son saniyelerimizin bilincinde olarak soluksuz bir hızda üst dudağımı öptü ve ardından öpücüğü yavaşlayarak bitme kıvamına geldi. Heyecandan karnıma kramplar giriyordu ve kollarım onu sıkı tutuyordu. Öpücüğü azar azar bitirdi ve dudaklarını yavaşça dudaklarımdan çekerek çeneme yasladığında, gözlerimi nefes nefese açtım.

KİMSESİZLER MATEMİ.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin