19. Bölüm: "Gece Yarısı Güneşi Ve Üstüne Kar Düşmüş Dağ."

219K 15.6K 59.3K
                                    

Multimedya:

Rixton, Me And My Broken Heart.

Merhaba parlayanlarım<3

Nasılsınız, dilerim her biriniz iyisinizdir. Biz sizi özledik, umarım özlenmişizdir^_^ Çok güzel bir bölüm oldu, lütfen paragraf arası yorumlarınızı ihmal etmeden keyifle okuyun.♥️

Hazer için kullandığımız adam bu, görüyorsunuz ki beğenmemek elde değil

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hazer için kullandığımız adam bu, görüyorsunuz ki beğenmemek elde değil.. Tabi sizin hayal gücünüzü bu adamla sınırlamıyorum, Hazer için istediğiniz kişiyi düşünmekte özgürsünüz.

 Tabi sizin hayal gücünüzü bu adamla sınırlamıyorum, Hazer için istediğiniz kişiyi düşünmekte özgürsünüz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hikâyeye giren herkesin yıldızları bırakmasını istiyorum. ✨

19. Bölüm: "GECE YARISI GÜNEŞİ VE ÜSTÜNE KAR DÜŞMÜŞ DAĞ."

Ben su alan bir kayıkta sana gelsem, sen karada bana el sallasan...

Ölüm soğuktu, bunu babama sarılırken anladım. O gece bacağına sarılıp uyurken üzerime kar düşmüş gibi hissettiğimi şimdi bile hatırlıyordum. Hava soğuyor sanıyordum ama ölüm soğuğuymuş, anlamıyordum. Üşüdükçe babama sarılıyor, babama sarıldıkça üşüyordum. Kendini o ipe asmadan önce üşümemem için sobayı yakmıştı ama ölümün bütün evi buz keseceğini düşünememişti.

Baba sen o sobayı yaktığında ne beklemiştin?

O sobanın yanına geçip, senin ipten sarkan bedenini izlememi mi?

İtiraf edemiyor olsam da sen içimi buz kesmiştin ve ben işime düşen karları hâlâ eritememiştim babacığım.

Leo'nun yanına ne zaman gelsem annemi, babamı, eskiyi düşünürdüm. Geçmiş, annemin benzin atıp babamın çakmakla tutuşturduğu bir yangındı ve ben orada yanandım. Bu yüzden geçmişe dönüp nasıl yandığımla yüzleşmek istemezdim ama Leo bana hep aynı şeyleri hatırlatıyordu. Babam intihar etmişti ve içten içe sebebini hep annem görmüştüm. Annemin olduğu kişiye dayanamamış ve benden vazgeçmişti. Annemden geçemeyip benden geçmişti... Sanırım...

KİMSESİZLER MATEMİ.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin