N

935 133 18

19:50

Aku terjaga. Aku tengok game yang aku download tadi.

Yesh! Dah siap download! Akhirnya! Patutlah dah siap download, rupanya masa aku tidur, data tu H+.

Podol betullah.

Nanti jelah aku main game tu. WAHAAHAHAHA.

Besok ke? Hehehe. Tapi, mungkin aku tak main kot game tu. Aku sibuk pasal perjumpaan aku dengan baek hari Ahad ni.

Tiba-tiba...

"Aku dah balik!"

Yoongi! Finally! He's back!

"Yoongi!! Balik pun kau! Macam mana kerja? Okey?"

Yoongi senyum.

"Okey je. By the way, aku ada bawak kawan aku."

"Siapa weyh?"

Kawan-kawan yoongi pun masuk.

Ramai pulak tu. Ada 6 o--

Wait, what?! Really rapmonster?! Jhope?! Jimin?!! Jungkook?! Jin?! Taehyung-sshi?!

Diorang kerja kat tempat sama dah ke sekarang ni?!

Tiba-tiba, rapmon bersuara.

"Get ready guys"

"Nae!"

Mereka menjerit. Gila betul.

"둘! 셑! 방 탄! 안녕하세요! 방탄소년단 입니다!"

Ni ke boy group yang dah terkenal tu?! OMG! ABANG AKU K-IDOL WEYH!

"Yoongi.. betul k-idol sekarang ni?"

Yoongi menganguk.

Aku kaku seketika.

Ni bukan mimpikan?

D-3(on going)
💖💖💖

(C)❝Unknown Number S1❞ +  B.B.HRead this story for FREE!