S

1K 153 1

Segar sikit bila dah mandi ni.

Daripada tadi,

Rasa panas je ada.

Aku pun tengok jam yang ada dekat ruang tamu aku.

Dah pukul 20:08.

Tick tock tick tock.

Aku mengantuk sebenarnya ni

Tapi,

Aku kena tahan mata aku kejap untuk nayeon.

Dia tetiba ajak aku keluar ahad ni, tapi tak boleh.

Aku bagitau dia yang aku ada hal hari ahad tu. Aku tak bagitau apa dia but, she is really understand me. Thats my friend ♡

Dia jelah yang aku rapat pun.

Yang lain aku tak rapat sangat

Sebab,

Diorang berbeza dengan aku.

Aku menguap.

Aku nak tidur dulu.

Hehehe. Boleh bangun awal besok. Nak keluar beli barang. WAHAHAHA.

Baek~
잘자요❤

(C)❝Unknown Number S1❞ +  B.B.HRead this story for FREE!