C

910 112 11

20:30

Aku mengantuk weh. Bila aku boleh dapat tidur ni. Tolong aku please!

Aku kena teman yoongi kat studio dia. Alahh! Time ni lah dia suruh aku teman dia. Sebelum ni tak ada pulak macam ni.

Aku dengar je apa yang bunyi kat sini. Lagi-lagi piano. Ya ampun! Bila dia main piano kan, memang menusuk ke jiwa aku weh! Aku tak boleh weh! Dia terlampau bagus untuk aku!

Kenapa dia boleh main piano sedangkan aku tak boleh? Nak broken lah macam ni. Aku dah ngantuk sangat ni.

"Yoon"

Mata aku terus terbuka besar.

"Y-ye? Waeyo?"

"Kau ngantuk ke?"

Tanya yoongi sambil membuat kerja dia. Dia fokus dekat kerja dia. Huhu.

"T-taklah. Aku tak ngantuk pun"

Kataku sambil mengosok-gosok mata.

"Kau jangan tipu aku. Aku tengok muka kau tadi macam ngantuk je"

"!!!"

"Kalau kau nak tidur.."

Yoongi menepuk-nepuk paha dia.

"Kau tidur kat sini."

Aku terkejut. Dia ni biar betul?! Aku tak pernah tidur dekat peha dia weh!

"T-tak apalah~"

"Sini jelah"

Yoongi terus membaringkan aku dekat peha dia.

"Kau tidurlah. Aku takkan kacau kau tidur."

"H-huh? O-okay~"

Aku pandang tempat lain. Aku tak nampak apa-apa sebab kepala yoongi halang. Dia buat aku punya heartbeat laju weh.

He such a romantic man♡

Mata aku

Makin lama, makin tertutup.

Aku dah tak boleh buka mata dah ni, jadi aku pun tidur.

1 jam kemudian

Yoongi dah siap kerja. Dia pandang muka aku yang nyenyak tidur itu.

"Why so cute dia tidur. Aku tak pernah tengok dia tidur secomel ni. Baik aku tangkap gambar dia tidur and buat lockscreen."

Yoongi mengeluarkan iphone nya.

Dia membuka kunci telefon itu dan menangkap gambar aku. Lepas dia dapat gambar tu, dia terus jadikan gambar tu lockscreen dia.

Yoongi meletakkan kepala dia yang beralaskan(?) tangan itu dimeja.

Yoongi tertidur disebabkan penat buat kerja.

Good night yoon.♡

D-day(on going❤)

(C)❝Unknown Number S1❞ +  B.B.HRead this story for FREE!